Search

Τα εισιτήρια για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Πανθρακικού

Μετά από μεγάλη αναμονή ο Πανθρακικός θα παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μέσα στην έδρα του με αντίπαλο την Καλλιθέα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο της Κομοτηνής να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα για άλλα μια χρονιά. Ακολουθεί η αναλυτική ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα.

“Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας μας για τη σεζόν 2016-17, με αντίπαλο την Καλλιθέα (25/10-17:15), για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής. Επισημαίνεται πως τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ισχύουν κανονικά και στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (24/10) από τα γραφεία της ΠΑΕ (Παναγή Τσαλδάρη 2-ΔΑΚ Κομοτηνής), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά και την ημέρα του αγώνα, για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

-10 ευρώ για ενηλίκους
-3 ευρώ για παιδιά 13-18 ετών
-Δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι 12 ετών”

Share it