Search

Παθιασμένη εμφάνιση απο την Ασπίδα που “έσπασε” την γκίνια και πήρε την πρώτη νίκη

Επιτέλους νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης, που σε αντίθεση με τα παιχνίδια των πρώτων δύο αγωνιστικών που η ομάδα της Ξάνθης έχασε στο καλάθι αυτή την φορά πέρα από πάθος και ψυχή είχε και την ουσία καταφέρνοντας να κερδίσει με 72-51 την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου.

Η ομάδα της Ξάνθης είχε το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μένουν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εκτός απο την τέταρτη περίοδο που η ομάδα της Ξάνθης ήταν επιβλητική και δεν επέτρεψε στο νεανικό σύνολο του Πιερικού Αρχέλαου να διεκδικήσει μέχρι το τέλος να ανατρέψει το σκορ. Μάλιστα στο τελευταίο δίλεπτο ο προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας άλλαξε τους βασικούς του παίκτες που γνώρισαν την αποθέωση απο τον κόσμο της Ασπίδας που για ακόμη ένα εντός κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου, πανυγηρίζοντας μαζί με τους ιθύνοντες του Ξανθιώτικου συλλόγου την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Δεκάλεπτα: 17-10, 31-28(ημίχρονο), 48-42, 72-51(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Δημάδης – Μπακάλης

Ασπίδα Ξάνθης (Ιωαννίδης): Μασμανίδης, Παπαδάκης, Γρούδος 2, Τσιώγκας, Στεφανίδης 12 (2), Καραμπίνης, Τσιαβές 17 (1), Κουτσογιάννης 8, Ασημάκης 9 (2), Παπαθανασίου 6 (1), Μανδαλάκης 18 (1), Πετς, Ιωαννίδης.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Πολυχρόνης, Χατζηλάμπρου, Γκοντόπουλος 10 (1), Καλτσουνάς 1, Γκογκίδης 3 (1), Καραγκιολίδης 11 (1), Χανέλλι, Τοπούζης 1, Κωνσταντινίδης 15, Τσιρογιάννης 4, Παπαμιχαήλ 6, Ζιώγας.

Share it