Search

Πανθρακικός ξανά …Θρακιώτικος! Όσα ειπώθηκαν στην Media Day του Πανθρακικού από 7+4 παίκτες(+video)

Τα περασμένα χρόνια ο Πανθρακικός δεν είχε πολλά «σπλάχνα» του στην πρώτη ομάδα. Κάτι τέτοιο, όμως, φέτος δεν ισχύει, καθώς, πέρα από νεανικός, ο Πανθρακικός είναι ξανά …Θρακιώτικος, με επτά αθλητές καταγόμενους από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα, στον Πανθρακικό φέτος αγωνίζονται οι Ροδοπίτες Γιώργος Τζελέπης, Αχμέτ Φουρκάν, Χάρης Ψάλτης και Θανάσης Κυριαλάνης, ενώ από τον Έβρο προέρχονται οι Κώστας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιντίδης και Απόστολος Βλαχόπουλος.

«Είμαστε υπερήφανοι που αγωνιζόμαστε για την ομάδα, κι εγώ προσωπικά που αγωνίζομαι στον Πανθρακικό από έξι χρονών. Θα κάνω ό, τι καλύτερο, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», μάς λέει ο βενιαμίν της ομάδας Γιώργος Τζελέπης μόλις στα 17 του, για να προσθέτει ο Χάρης Ψάλτης, που θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος, ότι «είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις για την ομάδα της πόλης σου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις και τον επτά αθλητών, οι οποίες δόθηκαν στα πλαίσια της media day του Πανθρακικού, στα παρακάτω βίντεο:

Ο  φετινός Πανθρακικός διαθέτει επίσης μόλις τρεις αθλητές άνω των 23ων ετών, δίνοντας έμφαση σε νέους, με όρεξη και πάθος για ποδόσφαιρο. Ο λόγος είναι αφενός η οικονομική εξυγίανση και αφετέρου η συγκρότηση ενός συνόλου που θα παίζει πρώτα για τη φανέλα.

Μεταξύ των νέων του Πανθρακικού είναι οι αμυντικοί Ηλίας Πολίμος, Παναγιώτης Πετρούσης, και ο μέσος Κώστας Πλέγας, τις δηλώσεις των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω βίντεο. Μαζί με τον Νίκο σας παρουσιάζουμε και τον …δευτεροετή Βασίλη Γαβριηλίδη, που ήταν από πέρσι μέλος του Πανθρακικού, πήρε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο ένα πρόβλημα τραυματισμού τον κράτησε εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

https://www.youtube.com/watch?v=Ip22CWaG4Mk

 

Πηγή: Xronos.gr

Share it