Search

Επιστρέφει στον Άρη Πετεινού ο Κώστας Μπουρλόγλου μαζί με Θαμνίδη!

Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του Άρη Πετεινού, που θέλει να αντιστρέψει το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας στην Α1 κατηγορία και να μπορέσει η ευχάριστη έκπληξη πέρσι του πρωταθλήματος να επανέλθει στις περσινές καλές εμφανίσεις.

Με αυτό το σκεπτικό η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη κινήθηκε άμεσα και έπεισε τον Κώστα Μπουρλόγλου που το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει για την Ασπίδα Ξάνθης, να επιστρέψει στον Άρη  και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας. Κάτι που δεν πολυ σκέφτηκε ο πρωταθλητής Ελλάδας πέρσι με την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup και εκ των πρωταγωνιστών της καλής πορείας του Πετεινού στο πρωτάθλημα και αποδέχτηκε την κρούση της πρώην ομάδας του.

Μάλιστα ο τεχνικός του Άρη Πετεινού τον υπολογίζει κανονικά και για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγικού στον Πετεινό, καθώς εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του. Κανονικά υπολογίζεται και ο 15χρονος Σάββας Θαμνίδης που απο τις Ακαδημίες του Πετεινού είχε πάρει μεταγραφή για τον Απόλλων Διομήδειας και πλέον επέστρεψε στους “κιτρινόμαυρους”.

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ζήσης Λαβτζής όσο και ο προπονητής  της ομάδας  σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση, δεν σταματούν να τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν είτε άμεσα είτε απο τον Ιανουάριο να προσφέρουν σημαντικές λύσεις στην προσπάθεια της ομάδας στην μάχη της παραμονής.

Share it