Search

Στην Αλεξανδρούπολη η 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Β. Ελλάδας του πινγκ πονγκ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας μας, η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει αγώνες πρωταθλήματος και συγκεκριμένα της Β’ Εθνικής Βορείου Ελλάδας ανδρών – γυναικών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο «Κλειώ Φωλέα» το σαββατοκύριακο 22-23 Οκτώβρη και θα διοργανωθούν από τον Εθνικό και τον Φάρο Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Με  μεγάλη χαρά η πόλη της Αλεξανδρούπολης διοργανώνει τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής Βορείου Ελλάδας ανδρών και γυναικών  στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι δύο ομάδες της πόλης  Εθνικός και Φάρος πήραν την έγκριση από την ομοσπονδία και έτσι το προσεχές Σαββατοκύριακο  22/23 Οκτωβρίου θα είναι η πρώτη φορά που θα διοργανωθούν τέτοιου είδους αγώνες στη πόλη μας.  Μάλιστα οι αγώνες θα γίνουν στο σύγχρονο πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο μιας και (από τον προϋπολογισμό του τμήματος) έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες σκίασης ώστε  το γήπεδο να τηρεί τις  προϋποθέσεις  για τέτοιου είδους αγώνες.

Το τμήμα του πινγκ – πονγκ της Αλεξανδρούπολης  καλεί τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος να παρακολουθήσει  τους αγώνες και να υποστηρίξει τις ομάδες τις πόλεις. Ώρα έναρξης των αγώνων 13:00  το Σάββατο και 10:00 την Κυριακή».

Share it