Search

Ξανά στις κλήσεις του Γραμματικού για την Εθνική Ανδρών Βορείου κλιμακίου ο Αραμπατζής! Κλήθηκε και στην αντίστοιχη των Νέων!

Μόνιμη θέση στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκου Γραμματικού, κατέχει ο Εβρίτης, Βαγγέλης Αραμπατζής! Ο αθλητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, θα δώσει το παρόν στην διπλή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Βορείου κλιμακίου, την Δευτέρα 24 Οκτώβρη, με την πρωινή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στις 10:30 το πρωί και την απογευματινή στις 18:00.

Μια μέρα νωρίτερα ο πρωταθλητής με τον δικέφαλο Αραμπατζής, θα ξανα πάει  στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας, αυτή την φορά για να προπονηθεί με το αντίστοιχο κλιμάκιο της Εθνικής Νέων, στις 10:30 το πρωί, υπό τις οδηγίες του Στέλιου Σεϊρεκίδη.
Αναλυτικά οι κλήσεις για την Εθνική Βορείου κλιμακίου της Ανδρών είναι: Λοίζος, Παλάσκας, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Νικολαϊδης, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μιχαηλίδης, Αποστολίδης, Μπουκοβίνας, Δομπρής, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Σεϊρεκίδης, Κράλλης (Αερωπός Έδεσσας), Δέσπος (ΧΑΝΘ).

Ενώ για την αντίστοιχη των Νέων είναι: Αποστολίδης, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Παπαδόπουλος, Πλατής, Τσαμήτρος (ΧΑΝΘ), Μιμίκος, Σαμαράς (Κένταυρος), Χαραλαμπίδης (Αρίων), Παπάζογλου (Δράμα), Ραντζέλοβιτς, Εγγλέζος (Αρχέλαος), Λιούμης, Αθανασίου, Θεοδωρόπουλος, Βαφείδης (Αερωπός), Ντουλματζής, Τσαμεσίδης, Αλμπανίδης (Φοίβος), Αραμπατζής, Αποστόλου, Γιαννακίδης, Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ).

Share it