Search

Με μείον τρεις στο ρόστερ κόντρα στον Ορφέα ο Εορδαϊκός!

Η πόρτα εξόδου άνοιξε στον Εορδαϊκό, αφού παρελθόν αποτελούν ο στόπερ, Γιάννης Κανταρτζής και ο γηγενής μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Θεοδουλίδης, που ήταν βασικοί ως τώρα ενώ αποχώρησε και ο γυμναστής Δημήτρης Καρανάκης.

Ημέρα «διαζυγίων» ήταν η χθεσινή στους «λιγνιτωρύχους», με τον Αλέξη Αλεξίου να έχει μείον δυο βασικές μονάδες στο ρόστερ. Ο Κανταρτζής τα… μάζεψε και γύρισε στο Βόλο, αφήνοντας λιγότερες επιλογές για το ήδη «φτωχό» κέντρο άμυνας (μόνο Σαββίδης και Λιάμης, υπηρεσιακά ο Μπαλίτσας), ενώ ελεύθερος από την ομάδα της Πτολεμαϊδας έμεινε ο γηγενής μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Θεοδουλίδης.

Από το περιβάλλον των παικτών διαρρέουν οικονομικοί λόγοι, κάτι που δεν επιβεβαιώνει στην “Arena Press” ο χρηματοδότης Σάββας Λιάμης, τονίζοντας ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί, δίνοντας δική του εκδοχή.

Επίσης, από τον Εορδαϊκό αποχώρησε ο γυμναστής και βοηθός, Δημήτρης Καρανάκης, με τον Μίλος Ίβιτς να εκδηλώνει επίσης τάσεις φυγής, αλλά σύμφωνα με τη διοίκηση ο υψηλόσωμος Σέρβος στράικερ παραμένει προς ώρας. Μάλιστα, οι επιτελείς των «λιγνιτωρύχων» ετοιμάζονται για πρόσληψη νέου γυμναστή και ίσως μια-δυο μεταγραφές, πριν ή και μετά τον μεθαυριανό αγώνα, με τον Ορφέα στην Ξάνθη(15:00 LIVE SA).

Share it