Search

Στα «σκαριά» η ανακατασκευή του ταρτάν του «Φώτης Κοσμάς»!

Στην απόφαση να τοποθετηθεί νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης, προέβη το Δ.Σ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση του ταρτάν έχει χειροτερέψει σε σημαντικό βαθμό και η απόφαση που πήρε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, πολύ σημαντική

Η κατάσταση του υπάρχοντος ταρτάν είναι αποκαρδιωτική και η αλλαγή του αναγκαία, καθώς οι τραυματισμοί … χτυπούν την πόρτα των αθλητών σε κάθε γύρο, με τους κινδύνους που εγκυμονούν να είναι αρκετοί στο «Φ. Κοσμάς». Το γεγονός αυτό, που είναι έκδηλο στον οποιονδήποτε κάνει αυτοψία στο , οδήγησε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης να προβεί στην απόφαση τοποθέτησης νέου ταρτάν.

Ήδη «ανέβηκε» στην Διαύγεια (δείτε εδώ) η έγκριση του πρωτογενούς αιτήματος για την υλοποίηση του έργου, της ανακατασκευής του ταρτάν.

Το έργο θα γίνει με Συνοπτικό Διαγωνισμό, και η δημόσια σύμβαση θα ανατεθεί στην πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν.4412/2016).

Με την αποκατάσταση του ταρτάν, το Φώτης Κοσμα΄ς, θα μπορέσει υπό προϋποθέσεις να δικεδικήσει σημαντικές διοργανώσεις στίβου, όπως Πανελλήνια Πρωταθλήματα ααπτυξιακών ηλικιών.

 

Share it