Search

Τον … χαβά της η Κεπεσίδου! Τι δηλώνει στο S.Α. για τον τίτλο της MVP της 1ης αγωνιστικής

MVP της χρονιάς πέρσι στην Α1 γυναικών χάντμπολ, MVP φέτος της πρώτης αγωνιστικής. Συνεχίζει δηλαδή απο ‘κει που σταμάτησε η Μάγδα κεπεσίδου, που έχει .. άγριες διαθέσεις και γι’ αυτή την χρονιά , αφού όπως δήλωσε στο SportsAddict.gr: «Προσωπικά θέλω να κλείσει αυτή η χρονιά με double».

Ουσιαστικά θέλει το κάτι παραπάνω φέτος, συγκριτικά με πέρσι. Αν σε πολλούς η κούπα του πρωταθλητή και ο τίτλος του MVP είναι υπεραρκετά, η Μάγδα θέλει και το κερασάκι για φέτος, την κούπα του κυπέλλου (φυσικά μαζί με το πρωτάθλημα.

Πέρσι της το στέρησε ο ΠΑΟΚ, την ομάδα κατά της οποίας επικράτησε ο Ο.Φ.Ν.Ι. στην πρεμιέρα της Α1, στο ματς στο οποίο αναδείχθηκε και MVP η Κεπεσίδου, η οποία μας δήλωσε για τον ματς με τον δικέφαλο: «Πρεμιέρα με το δεξί, κάτι που ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Το παιχνίδι κύλισε υπέρ μας από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Δε κινδυνεύσαμε καθόλου κατά τη διάρκεια του και κρατήσαμε διάφορα ασφαλείας 5 γκολ».

Η ιδανική πρεμιέρα για τον ΟΦΝΙ και την ίδια έγινε, όμως η Μάγδα δεν αιθεροβατεί, αλλά τονίζει πως: «τίποτα βέβαια δεν έχει κριθεί ακόμα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για τη διατήρηση του τίτλου μας».

Όσον αφορά τον τίτλο καθ’ αυτόν της MVP της 1ης αγωνιστικής: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τίτλους mvp. Μου πήγε το παιχνίδι, είχα όρεξη ,διάθεση και ενθουσιασμό και αυτό φάνηκε στο ποσοστό μου! Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου για το αμυντικό τους support και την υποστήριξη τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Η ψηφοφορία
Κεπεσίδου 7 (Νέα Ιωνία)
Ποιμενίδου 2 (Πανόραμα)
Μάστακα 1 (ΠΑΟΚ)

Share it