Search

Εντυπωσιακή ισοπαλία στην πρεμιέρα των Νέων της ΕΠΣ Θράκης με την ΕΠΣ Ξάνθης

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης(19/10) στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής των Μεικτών ομάδων.

Σε αντίθεση με το ματς των Παίδων οπού η Ξάνθη κέρδισε με 0-2, στους Νέους το ματς ήταν ντέρμπι και προσέφερε πλούσιες συγκινήσεις και μεγάλο σασπένς ως προς την διακύμανση του σκορ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρις τα τέρματα των Κουσάνδα στο 6′ και Αθανασιάδη στο 30′ αμφότερα με κεφαλιά.

Το 2-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο, με τους Ξανθιώτες να μπαίνουν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και μέσα σε 7′ λεπτά να ισοφαρίζουν το παιχνίδι. Στο 60′ ο αρχηγός των Νέων της Ξάνθης Δημήτρης Μπαζοίδης με σουτ μέσα απο την περιοχή μείωσε σε 1-2, για να έρθει στο 68′ ο Γιώργος Λεσκόφτης  να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 75′ οι παίκτες της ΕΠΣ Θράκης αντέδρασαν και με σουτ του Παγκοζίδη πήραν εκ νέου το προβάδισμα, όμως στο 83′ ο Μπαζοίδης κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος νικώντας τον Τασίδη για το τελικό 3-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Λευτέρη Παπαχρήστου και Παναγιώτη Σταφύλα της ΕΠΣ Έβρου.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ(Σπ. Κουτσογιάννης): Τασίδης, Θεολόγου(55′ Ανδρέου), Γιουρτσίδης, Μπαξεβάνης, Τζιαφάλιας, Παπαγεωργίου, Καραχρυσάφης(70′ Παγκοζίδης), Κουσάνδας, Παπασάββας(85′ Χαμζά), Αθανασιάδης. Τσιπλακίδης

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Μπαμπούρης, Ρασήμογλου, Ιωαννίδης(75′ Κούπας), Αναστασιάδης, Τσιρίδης, Γούλας(30′ Μαλάκης), Μπαζοίδης, Δημητριάδης(60′ Παπαδόπουλος), Κουτσογιάννης, Θώμογλου, Λεσκόφτσης.

Share it