Search

Τέλος ο Παπαδόπουλος απο Ηρακλή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο μακροβιότερος τεχνικός της Super League!

Η αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου απο τον Ηρακλή έφερε ανακατάταξης και στην μάχη των…πάγκων της Super League, με τον Ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι πλέον ο μακροβιότερος εν ενεργεία τεχνικός στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λουτσέσκου που ανέλαβε τα ηνία της Ξάνθης στις 28 Σεπτεμβρίου του 2014, έχει ξεπεράσει κατά σχεδόν ένα μήνα τα δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας, επίδοση που είναι η κορυφαία για προπονητή στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ρουμάνος παρά τα κατά καιρούς δημοσιεύματα να τον φέρνουν μακριά απο την Ξάνθη, παραμένει εδώ έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του… δύσκολου σε θέμα προπονητών Χρήστου Πανόπουλου, και να δείχνει πως μόνο με δική του απόφαση θα αποχωρήσει απο την Ξάνθη. Πράγμα που μετά την απόρριψη των “πετροδόλλαρων” απο την Σαουδική Αραβία δεν μοιάζει εφικτό τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος.

Άλλωστε παρά τις αντικρουόμενες και αρκετές φορές άδικες κριτικές σε βάρος του Ρουμάνου, κατά τεκμήριο απο τους κορυφαίους ξένους τεχνικούς που έχουν περάσει απο τον πάγκο της Ξάνθης, που σε συνεργασία με το τεχνικό του τιμ τους άμεσους συνεργάτες του Ντιέγκο Λόνγκο και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, και τους Τάσο Σιδερίδη, Γιώργο Τσονάκα, Αλέκο Μαλαδένη και Βαλάντη Χατζηγιάννη κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Αμέσως μετά τον Ρουμάνο τεχνικό βρίσκεται ο Γιάννης Πετράκης που τον Ιανουάριο θα συμπληρώσει 2 χρόνια στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, και στην τρίτη θέση ο Γιάννης Ματζουράκης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού τον Οκτώβριο του 2015. Την πεντάδα κλείνουν οι Στραματσιόνι και Παράσχος.

Share it