Search

Μεταγραφική “βόμβα” με Χαριτίδη απο τον Άρη Αβάτου!

Σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, ίσως απο τις πιο ηχηρές στην ΕΠΣ Ξάνθης, προχώρησε η πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας ομάδας του Άρη Αβάτου που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικό του Ορφέα Ξάνθης, Αντώνη Χαριτίδη.

Ο 24χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που υπήρξε αρχηγός της ομάδας Νέων της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των Εθνικού Γαζώρου, Νέστου Χρυσούπολης, Φωκικού στο πρωτάθλημα της Football League, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκη και το καλοκαίρι είχε μεταγραφεί στον Ορφέα Ξάνθης απο τον οποίο έμεινε ελεύθερος στις αρχές του Οκτώβρη.

Την μεταγραφική επιτυχία των ιθυνόντων του Αβάτου καταδεικνύει το γεγονός πως για πρώτη φορά ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, δείγμα του πλάνου που έχουν δημιουργήσει διοίκηση και τεχνικό τιμ του Άρη Αβάτου που έπεισε τον Χαριτίδη να συνεχίσει στην ομάδα του Τοπείρου.

Αυτή είναι ακόμα μία υψηλού επιπέδου μεταγραφή για την φιλόδοξη ομάδα του Αβάτου που στοχεύει στην κατάκτηση του ντάμπλ στην ΕΠΣ Ξάνθης και την ιστορική της άνοδο στην Γ’ Εθνική, και αναμφίβολα με μεταγραφές παικτών όπως οι Χαριτίδης, Δεσύλλας, Κουτσούμπας, Αμουτζάκης, Κούτρας, Ξανθόπουλος, Παπαδιώτης, Χίντ Ιμέρ, Δασκαλάκης, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που παρέμειναν απο πέρσι η αποκτήθηκαν το καλοκαίρι ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης έχει όλη την άνεση να διαθέτει στα χέρια του ίσως το καλύτερο ρόστερ τα τελευταία χρόνια για ερασιτεχνικό σωματείο στην Ξάνθη.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

“O ANTΩΝΗΣ ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ,ΠΡΟΕΔΡΟ,ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΠΙΣΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝΤΩΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.”

Share it

Μία Απάντηση