Search

Απέκτησε τον πρώην αρχηγό των Νέων της Ξάνθης Β. Λαζαρίδη ο Ορφέας που αποχαιρέτησε Βουλγαρίδη!

Στην απόκτηση του πρώην αρχηγού της Κ20 της Ξάνθης και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Νέστου Χρυσούπολης Βασίλη Λαζαρίδη προχώρησε η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που παρά το καλό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν εφησυχάζει και αναζητά το καλύτερο.

Άλλωστε οι ιθύνοντες του Ορφέα δεν βλέπουν μόνο το τώρα αλλά και το μέλλον του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, που μπορεί στόχος να μην είναι ο πρωταθλητισμός αλλά αυτό δεν σημαίνει οτί οι Ξανθιώτες δεν θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν και στους δύο θεσμούς. Εξ’ ου και η απόκτηση του ταλαντούχου Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Βασίλη Λαζαρίδη, που δεν έμεινε ικανοποιημένος απο τον χρόνο συμμετοχής στην Χρυσούπολη και επέλεξε να επιστρέψει στην Ξάνθη για λογαριασμό του Ορφέα.

Τον αντίθετο δρόμο απο τον Λαζαρίδη παίρνει ο συμπαίκτης του στα Κ20 της Ξάνθης, Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Βουλγαρίδης που αποχώρησε απο τον Ορφέα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Αν και οι πληροφορίες του SA αναφέρουν πως δεν θα μείνει πολύ καιρό ανενεργός καθώς σύντομα θα ανακοινωθεί απο τη νέα του ομάδα.

Share it