Search

Στην κορυφή ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Δόξα Σιδηροχωρίου

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Θράκης απέναντι στη Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου.

Πλέον ο Μέγας Αλέξανδρος έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και με 9 βαθμούς συγκατοικεί στη κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους θεατές καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και δημιούργησε αρκετές φάσεις. Ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου όμως μίλησε για ακόμα μια φορά και στο 82′ ο Ποιμενίδης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Δόξας, ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, και κέρδισε το πέναλντι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μυστρίδης ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ανήκει η φάση του 56′ που ίσως αποτελεί το fair play της χρονιάς καθώς ο Αμοιρόπουλος της Δόξας ενώ έβγαινε μόνος του με τον τερματοφύλακα ύστερα από δική του πρωτοβουλία πέταξε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου καθώς πίσω του βρισκόταν πεσμένος παίχτης του Μέγα. Η κίνηση αυτή χειροκροτήθηκε από τους πάντες μέσα στο γήπεδο. Ενώ σημείο αναφοράς του αγώνα ήταν και η φωτογράφιση της ομάδας του Ιάσμου πριν ξεκινήσει το ματς στα πρότυπα της Εθνικής Ουαλίας.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σ. Αϊβάζης): Μπαϊράμ, Ζαχαρόπουλος, Πενόπουλος, Μυστρίδης, Μπενέκος, Χουσείν, Νεαζή Αλή (62΄Χισήμ), Χτζητολούσης, Γκιρετλή (70΄Σπυριάδης), Αντωνιάδης, Μπίμπαση (90΄Μπιλμπίλης).

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σ.Σκουλής): Ποιμενίδης, Αγγέλης (85΄Παπαδόπουλος), Τουρασανίδης, Πλασταρας, Παρασκευόπουλος, Αμοιρόπουλος, Μαυρόπουλος ( 46΄Τζιρίδης), Ντράτση (83΄Βασιλείου), Γιαννακίδης, Ταβασίδης, Κόσιης.

Share it