Search

Στην Αναγέννηση Περιβολίου Κέρκυρας ο Γιώργος Κυριζάκης του Εθνικού!

Ένα νέος κύκλος ανοίγει από αύριο για τον επιθετικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργο Κυριζάκη, ο οποίος φεύγει για την Κέρκυρα όπου θα αγωνίζεται στην Αναγέννηση Περιβολίου, ομάδα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ του νησιού του Ιονίου.

Ο Κυριζάκης φεύγει με υποσχετική από τον Εθνικό, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι και σήμερα. Το χθεσινό ματς με τον Ιπποκράτη ήταν το τελευταίο για τον Εβρίτη ποδοσφαιριστή στη φετινή σεζόν, αλλά όπως μας είπε σίγουρα θα επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Διαβάστε τι δήλωσε στο SportsAddict μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιπποκράτη:

«Ήρθε μία ευκαιρία για να ζήσω κάτι διαφορετικό, να αλλάξω παραστάσεις πρώτα απ’ όλα και πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό, θα με ανεβάσει ψυχολογικά. Φεύγω αύριο και μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζομαι στην Αναγέννηση Περιβολίου στην Κέρκυρα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας. Αισθάνομαι ταυτόχρονα λύπη και χαρά που φεύγω και για να σας πω την αλήθεια η λύπη είναι περισσότερη γιατί ο Εθνικός έχει σημαδέψει για πάντα τη ζωή μου και σίγουρα σήμερα δεν είναι η τελευταία φορά που φόρεσα αυτή τη φανέλα». 

Εμείς στο SportsAddict ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιώργο στη νέα αυτή σελίδα της καριέρας του και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται…

Share it