Search

Πλούσιο θέαμα στο φιλικό ματς των “Τραντέλλενες” και “Πυρρίχιου”(+photos)

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν το Σάββατο τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών “Τραντελλένες” Ξάνθης που υποδέχθηκαν στην Λεύκη Ξάνθη τα μέλη της ομάδας της Ένωσης Χορευτών “Πυρρίχιου” Δράμας.

Στον αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της διατήρησης του κλίματος ενότητας και αδελφοσύνης μεταξύ των δύο Συλλόγων, που ήταν ο επαναληπτικός του προηγούμενου που είχε διεξαχθεί στη Δράμα στις 4 Ιουνίου 2016 και είχε έρθει ισόπαλος 2-2, Τραντέλλενες και Πυρρίχιος προσέφεραν πλούσιο θέαμα με το ματς να λήγει ξανά ισόπαλο αυτή την φορά με 4-4. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ιδιοκτήτης του χώρου που διεξήχθη το ματς,  Villa di Balla στη Λεύκη Ξάνθης, και προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης Χρήστος Σαμαράς.

Μετά τον αγώνα οι δύο ομάδες διασκέδασαν μαζί, σε γνωστό μαγαζί της πόλης, υπό τους ήχους της λύρας των Γιώργου Καπαγερίδη και Αντώνη Νικηφορίδη, ενώ στο τραγούδι ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης.

Για τους Τραντέλλενες Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Μπαλτζής, Σάκης Στυλιανίδης , Γιάννης Μπακιρτζής, Γιάννης Νικολαΐδης, Γιώργος Τσιλιγγαρίδης , Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Χατζησάββας, Δημήτριος Τερζανίδης, Στέφανος Ξουπλίδης , Γιάννης Δημητριάδης, Βασίλης Μήτσιος , Στέλιος Κωνσταντινίδης.

Για την ομάδα του Πυρρίχιου Δράμας αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Τσακαλίδης, Γιώργος Βερβερίδης, Γιάννης Γερμανίδης, Τάσος Μωυσιάδης, Κώστας Ματζαρίδης, Ηλίας Κογιμτζιδης, Μπάμπης Ζερζαλίδης, Βασίλης Χολίδης, Γιάννης Χορμόβας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

Share it