Search

Με το αριστερό το ξεκίνημα της ΑΕ Κομοτηνής στην Γ’ Εθνική!

Κατώτερο των προσδοκιών παρουσιάστηκε το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, γνωρίζοντας την ήττα με 68-47 στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής από την ομάδα του Παναθλητικού/Πειραματικού!

Η ομάδα της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες και υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι απέδειξαν πως δίκαια θεωρούνται ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Η διαφορά δημιουργήθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, διευρύνθηκε και έφτασε στο τελικό 68-47!

Τεχνικό επιτελείο και αθλητές στο τέλος του αγώνα έδωσαν όρκο πως αυτή η ήττα θα αποτελέσει καλό μάθημα και αφορμή για ακόμα μεγαλύτερη δουλειά στις προπονήσεις, έτσι ώστε αρχής γενομένης με την αναμέτρηση της Κυριακής με την Νεάπολη, η ομάδα να πάρει τον δρόμο των επιτυχιών.

Δεκάλεπτα: 15-12, 30-19,46-35, 68-47

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Χρυσάφης

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ( Γεροφώτης) : Βογιατζής Λ. 11(3), Πράντζος Ι. Τσεσμετζής Δ. 4(1) , Αρνίδης Ι. 12(1), Χατζημιχαηλίδης Ν. 7, Καλούτσικος ζ. 11, Κοϊμτζόγλου Γ. 2, Μαυροματίδης Α. 12, Τσιακίρης Β. Μπάκος Σ. 2, Κάσουρασ Γ. 6, Βαρίτης Β. 1.

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΣΗ (Κοκκινόπουλος ): Σταματέλος Μ. 4, Κριμπουρας Α. , Χονδρόπουλος Σ 3(1). Βακρινός Γ. Λεχούδης Κ. 16(2), Βαχαρίδης Δ. Κουτσοβασίλης Γ. 11(2), Μιχαηλίδης Δ. Λιβισιανος Β. Καραμπεκης Δ. 7, Παλλάκης Γ. 6. Λέφης Θ.

Share it