Search

Με “λυτρωτή” τον Χριστοφορίδη πήρε το ντέρμπι με την Ασπίδα η Αναγέννηση Θαλασσιάς(+photos)

Χάρις σε τέρμα του Γιάννη Χριστοφορίδη στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση Θαλασσιάς αναδείχτηκε νικήτρια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ξάνθης, επικρατώντας με 1-0 της Ασπίδας Ξάνθης με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και πέναλτι στο φινάλε.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες πολύ προσεκτικές, ώστε να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να γίνουν επικίνδυνοι, κάτι που κατάφεραν αμφότερες οι αμυντικές γραμμές με το τέλος του πρώτου μέρους οπού οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0.

thalassia-aspida9Η φάση που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 63′ όταν μετά απο σέντρα του Στέλιου Τουργαίδη ο Χριστοφορίδης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν μετά το σε βάρος τους γκολ την πίεση τους, να δημιουργούν καλές στιγμές και στο 85′ να χάνουν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι μετά απο παράβαση εντός περιοχής την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυριαζίδης που ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Δανδανόπουλο, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

thalassia-aspida14

 

Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες με κυριότερη την κόντρα των αδερφών Σαρηγιαννίδη με τον Πέτρο της Αναγέννησης να αντιμετωπίζει τον αδερφό του Αλέξη που αγωνίζεται στην Ασπίδα. Διαιτητής του αγώνα ήταν  ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Καλοπήτα.

thalassia-aspida13

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Μυλωνάς, Κοτζάκελης(65′ Παπαδημητρίου), Ματζαρίδης, Μπάτζιος, Κουτίνης(67′ Ελευθεριάδης), Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης Π., Γιαννακούδης(89′ Πεντεζίδης Π.)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Κισά Ομέρ, Κιαχίδης Μ., Σαββόγλου, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κοντομιχάλης, Δογανίδης, Κυριαζίδης, Στεπανιάν(67′ Ευθυμιάδης), Μουξιός(74′ Ψαρόπουλος), Κατσής, Χατζηπαρασκευάς(79′ Μπουρλόγλου)

Share it