Search

Ανώτερος ο Ορφέας Ξάνθης πήρε δίκαιη πρόκριση επί της ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου(+photos)

Πολύ πιο άνετα απ’ όσο δείχνει το σκορ ο Ορφέας Ξάνθης έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟΞ για την Α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν ανώτερη, και απο το πρώτο κιόλας λεπτό μπήκε δυνατά και αποφασιστικά για να καθαρίσει την πρόκριση . Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα η ομάδα της Ξάνθης έχασε πολλές ευκαιρίες απειλώντας σε δύο προσπάθειες του Γιάννη Καραγκιόζη αλλά και του Μουμίνογλου. Τελικά στο 23′ η ομάδα της Ξάνθης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα των αντιπάλων της χάρις το σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη. Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ του Ορφέα “έφτιαξε” το δεύτερο γκολ της ομάδας του με τον Λάζαρο Μαυρόπουλο με σουτ να κάνει το 2-0. Στο 37′ και σε μια ανύποπτη φάση η ΑΕΠ κέρδισε πέναλτι με τον Ζαχαριουδάκη να μειώνει σε 2-1. Πάντως παρά το γκολ η ομάδα της Ξάνθης δεν “πάγωσε” τον ρυθμό της και έχασε μέχρι το τέλος του πρώτους μέρους ακόμη δύο μεγάλες φάσεις, έχοντας δοκάρι με τον Μαυρόπουλο στο 40′ αλλά και διπλή χαμένη ευκαιρία του Μουμίνογλου στο 44′.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα της Ξάνθης μπήκε επιθετικά και αφού ο Νομικός στάθηκε τυχερός βλέποντας την προσπάθεια του Γιάννη Καραγκιόζη μετά και απο δική του παρέμβαση να καταλήγει στο δοκάρι του στο 48′ , με τον επιθετικό του Ορφέα να παίρνει την ρεβάνς τρία λεπτά αργότερα κάνοντας το 3-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με τον Χαλαζωνίτη να μειώνει εκ νέου αυτή την φορά σε 3-2. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε με τους Ξανθιώτες να κρατούν με άνεση το προβάδισμα.

Στην επόμενη φάση η ομάδα της Ξάνθης θα υποδεχτεί την Δόξα Προσκυνητών. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τρικαλιάνης με βοηθούς τους Σάββα και Κρυωνά της ΕΠΣ Σερρών.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Αθανασίου, Τορομανίδης, Καρά Αλή (75’ Πασχαλάκης), Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης  Β., Καραγκιόζης  Γ., Μπουνταγκίδης (87’ Τζαμπάζ Χακή), Ξαντινίδης (72’ Χαραλαμπίδης), Μουμίνογλου Τουγιάλ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛ. (Σ. Τζιβαλιός): Νομικός, Σπηλιώτης, Τσιαρσιώτης, Μπιμπίρης, Τσαγκκαλίδης, Μανητέας (78’ Κοτσαντίσογλου), Χαλαζωνίτης,, Χαραλαμπίδης, Βογδόπουλος (88’ Ντεμάι), Ζαχαριουδάκης, Μπιζιώτας.

Share it