Search

Με το αριστερό το ξεκίνημα της Ασπίδας Ξάνθης στην Α2 Γυναικών(+25 photos)

Με το άγχος της πρεμιέρας αλλά και την αστοχία της οι παίκτριες της Ασπίδας Ξάνθης παρότι πάλεψαν απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στην πρεμιέρα της Α2 Γυναικών.

Οι περσινές πρωταθλήτριες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ παρουσία λίγου κόσμου, και μάλιστα υπήρχαν και ταξιδιώτες απο Θεσσαλονίκη, στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” ήταν μαχητικές στις τρεις πρώτες περιόδους αν και απο την πρώτη κιόλας περίοδο βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ. Το 38-46 με το τέλος της τρίτης περιόδου έδειχνε πως θα πάμε για ντέρμπι στην τελευταία περίοδο, όμως η προσπάθεια σε όλο τον αγώνα είχε καταβάλει τις παίκτριες της Ασπίδας που με λίγες δυνάμεις έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι πιο εύστοχες σε όλη την διάρκεια του αγώνα φιλοξενούμενες.

Κορυφαία για την ομάδα της Ξάνθης η Σταυρούλα Καραλίδου που ήταν η μόνη με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ σημαντικούς πόντους στην προσπάθεια ανατροπής του σκορ πέτυχαν οι Καραλή, Καρακώστα και Βίκυ Καραλίδου. Απο την ομάδα του Ηρακλή ξεχώρισαν οι Ελευθεριάδου και Γιαννούδη.

Δεκάλεπτα: 16-22, 25-34, 38-46, 48-62

Διαιτητές: Ζαχαριάδης-Λάλα

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά 3(1), Καραλίδου Σ. 15(1), Κουτρουβέλη, Παπαδοπούλου 3, Παπαχρυσοβέργη 2, Καραλή 8, Καρακώστα 5, Σαρβάνη 2, Μαμαλίγκατζη 3, Καραλίδου Β. 7(2), Γκιργκιζά, Παπαϊωάννου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Συρόπουλος): Ελευθεριάδου 14(1), Τσουμπερλή 7, Κωτούλα 5(1), Γιαννούδη 12, Τσακίρη, Τσαμπούρη 6(2), Μαργαρίτη 2, Κομνηνού 5, Γεροστεργίου 4, Τζιότζιου 6, Ξανθινίδου.

Share it