Search

Με στόχο την πρόκριση και με βασικούς ο Ορφέας, με αλλαγές και για ότι καλύτερο οι Προσκυνητές!(Live 15:00 SportsAddict.gr)

Ημέρα κυπέλλου σήμερα για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με καθεμιά εξ’ αυτών να βλέπει με “διαφορετικό μάτι” τη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες της Θράκης, ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Προσκυνητών, έχουν εντός έδρας παιχνίδια, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να κατεβάζει βασικούς και να θέτει ως στόχο την πρόκριση, ενώ απ’ την άλλη ο Γιάννης Κλειτσιώτης θα δώσει χρόνο σε νέα πρόσωπα, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως όσοι αγωνιστούν δεν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους για το ματς με την ΑΕ Ποντίων θα παραταχθεί ο Ορφέας (θυμηθείτε την αποστολή εδώ) , με τον προπονητή των Προσκυνητών να ξεκουράζει κάποια βασικά στελέχη όπως ο Κλης και ο Δραγανίδης και να προφυλάσσει τον Βάσκο(θυμηθείτε την αποστολή εδώ).

Με υπηρεσιακό προπονητή, τον γυμναστή Σάκη Τζιβαλιό έφτασε στην Ξάνθη, η ΑΕ Ποντίων. Ο Αλέξης Αλεξίου θα βρίσκεται στον πάγκο του Εορδαϊκού, ο οποίος ήταν στην άκρη του πάγκου φυσικά και στο ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, ενώ είχε διατυπώσει τις ενστάσεις του για το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Τριπλέτα απ’ τις Σέρρες θα σφυρίξει στην Ξάνθη (Τρακαλιάνης, Σάββας, Κρυωνάς) και απ’ την Καβάλα στην Κομοτηνή (Ψωμόπουλος, Καμπερίδης, Μηδανάκης). 

Τις αναμετρήσεις του Ορφέα Ξάνθης με την ΑΕΠοντίων και της Δόξας Προσκυνητών με τον Εορδαίκό θα μπορείτε να τις παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό μέσω του live blog του SportsAddict.gr , ενώ θα πληροφορείστε και για το τι συμβαίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Share it