Search

Photos: 90 κλικ απο την τελετή λήξης του 1ου Πανξανθιώτικου τουρνουά για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Με απόλυτη επιτυχία, τόσο απο πλευράς συμμετοχών αλλά και της γενικής κινητοποίησης που υπήρξε, ολοκληρώθηκε το 1ο Πανξανθιώτικο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγαδία.

Με την τελετή λήξης έπεσε η αυλαία αυτής της υπέροχης διοργάνωσης που γίνεται για καλό σκοπό,καθώς μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα για να δοθούν στον οργανισμό “Χαμόγελο του Παιδιού”. Αμέσως μετά το πέρας των δράσεων της δεύτερης μέρας και τις βραβεύσεις των ομάδων που αγωνίστηκαν για το Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, ακολούθησε μια μικρή τελετή οπού ο Ταμίας του οργανισμού ,και αυτος που σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ξάνθης, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και τους Δήμους του Νομού έτρεψαν την συγκεκριμένη διοργάνωση, βράβευσαν και τίμησαν όλους τους φορείς και όσους μετείχαν και έδωσαν και την ψυχή τους για την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Πανξανθιώτικου τουρνουά.

Τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ μέσω της αντιπροσώπου της κ. Αλατζά, ο Δήμος Ξάνθης μέσω του Αντιδημάρχου Μιχάλη Λομβαρδέα, οι Δήμοι Τοπείρου, Μύκης και Αβδήρων. Όλοι οι τομείς της Εκπαίδευσης μέσω της κ. Ζήση, η ΠΑΕ Ξάνθη, το Δ’ σώμα Στρατού, η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι Απόστρατοι Αξιωματικοί, το Επικεμελητήριο, ο σύλλογος Αιμοδωτών “Η ΑΓΑΠΗ”, οι διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης ο Ερυθρός Σταυρός, ο Δικηγορικός Σύλλογος, οι Πολύτεκνοι, οι Τρίτεκνοι, οι Πρόσκοποι, ο χορηγός της διοργάνωσης η εταιρία του “Tuvunu” αλλά και πολλοί ακόμη φορείς που έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους όπως οι εθελοντές για την άρτια διοργάνωση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Share it