Search

Βασικοί οι Μελιόπουλος και Ζουμπουλίδης στην νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής Παίδων με Καζακστάν

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 η Εθνική Παίδων, καθώς στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου επικράτησε του Καζακστάν με σκορ 1-0. Σε όλο το ματς αγωνίστηκαν οι Μελιόπουλος και Ζουμπουλίδης της Ξάνθης.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι Έλληνες διεθνείς πίεσαν ασφυκτικά την εστία των αντιπάλων και δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών, με σημαντικότερες εκείνες των Βοϊλη (37΄) και Γαϊτανίδη (39΄). Τελικά, το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Τσιριγώτης στο 55΄, ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λευκορώσος διαιτητής της αναμέτρησης, Ντένις Σερμπάκοβ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους  Σαγκνάγεβ, Κάσκεν και Μελιόπουλο.

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής είναι η διοργανώτρια Ανδόρα, την οποία θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 17:00.

Καζακστάν: Ουστιμένκο, Αϊτίμ, Ιλιάσοβ, Σόβετ, Σαγκνάγεβ, Μακάν, Ζακιπμπάγεβ, Κρασνοπέροβ, Κάσκεν, Σεϊντάχμετ, Καϊρκένοβ (57΄ Ουλσίν)

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Κατσούκης (63΄ Σκεντεράι), Π. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Βοϊλης, Γαϊτανίδης (54΄ Εμμανουηλίδης), Γκαργκαλατζίδης (54΄ Τσιριγώτης)

Share it