Search

Φιλική ισοπαλία για τους Έφηβους της Ξάνθης με την Κ19 του Πανθρακικού(+photos)

Την ευκαιρία να δώσουν ένα δυνατό φιλικό τεστ είχαν λόγω της μη αγωνιστική δραστηριότητας το Σαββατοκύριακου οι παίκτες της Κ17 της Ξάνθης που υποδέχτηκαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στα Πηγάδια την Κ19 του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής που ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος χάρις σε αυτογκόλ μετά απο σουτ του Μουρατίδη. Με τους Έφηβους της Ξάνθης να ισοφαρίζουν στις αρχές του δευτέρου μέρους χάρις σε σουτ του Κοντάκη.

Ο Κώστας Μπεδρελής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την αγωνιστική κατάσταση και των 22 ποδοσφαιριστών που είχε στην διάθεση του μια και υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος Κ17 της Super League που ξαναρχίζει την άλλη εβδομάδα. Ενώ στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της έχει μπεί η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς που περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 της Football League που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μαγγίνας με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Αλέξανδρο Μπένο.

Για την ομάδα Κ17 της Ξάνθης ο Κώστας Μπεδρελής ξεκίνησε με τους: Μανιά, Κιολείδη, Ισμέτ Ογλού, Τενεκέ, Τηλαβερίδη, Δουλγέρη, Σαμέτ Αχμέτ, Τριανταφύλλου, Τσιλιγγίρη, Οκάν Σουλείμαν, Ιωάννου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Καλαϊτζής, Γκατζόγιας, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Γκασιμπαγιαζίδης, Κίπι, Γράβας, Ζώτος, Σπυριδωνίδης, Κοντάκης, Ποδαράς

Για την Κ19 του Πανθρακικό ο Ζόραν  Στοίνοβιτς ξεκίνησε το ματς με τους: Παπαδόπουλο, Βλαχόπουλο, Γκιντίδη, Μέριτς, Τακανούδη, Ξενοδοχίδη Γ., Τσιριγώτη, Μουρατίδη, Αλή Οσμάν, Στοίνοβιτς Λ., Γαλεάδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Σαμαράς, Ξενοδοχίδης Ηλ., Μπορφής, Παλικαρίδης, Μπόσκος, Κουδούνης.

Share it