Search

Με βασικό του Σαμπανίδη πήρε την “ρεβάνς” η Εθνική Νέων απο την Ουγγαρία

Μια άτυπη και φιλική ρεβάνς πήρε η Εθνική Νέων επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της Ουγγαρίας με 1-0 σε αγώνα που διεξήχθη στην Ουγγαρία.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα επικράτησαν μάλιστα και με το ίδιο σκορ που είχαν χάσει πριν δυο μέρες στο πρώτο φιλικό των δυο ομάδων και σαφώς η εικόνα τους ήταν βελτιωμένη.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μίγγος στο 34′ ενώ οι παίκτες του Γκούμα είχαν μια ακόμα πολύ καλή φάση με το Λημνίο στο 44′. Ο Ξανθιώτης επιθετικός της Κ20 της Ξάνθης Νίκος Σαμπανίδης ξεκίνησε βασικός το ματς.

Ελλάδα: Καπετάνος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μίγγος, Λημνιός, Λάμπρου, Βουκελάτος (56′ Νάτσος), Πανουργιάς (77΄ Νικολάου), Οικονομίδης (68′ Μούργος), Σαμπανίδης (68′ Σταθόπουλος), Φουάσης (68′ Κατράνης)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας σχολίασε μετά το τέλος του ματς:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και στους δύο αγώνες. Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν στον  αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η εικόνα μας βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Ήταν τα δυο τελευταία φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του προκριματικού τουρνουά του Νοεμβρίου. Φυσικά, μόνος στόχος μας είναι πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να επιτευχθεί οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε στα γήπεδα της Ουαλίας το 100% των δυνατοτήτων μας»”.

Share it