Search

Ο απολογισμός των 4 πιτσιρικάδων απο την Θράκη που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League!

Με παιχνίδια για τα πρωταθλήματα Κ17 και την πρεμιέρα των Κ15, συν ένα εξ’ αναβολής για το πρωτάθλημα Κ20, συνεχίστηκε η δράση το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα Υποδομής της Super League, οπού ο απολογισμός ήταν τρεις νίκες για τις ομάδες των Θρακιωτών!

Αναμφίβολα την καλύτερη παρουσία την είχε ο Εβρίτης, Απόστολος Σαραντίδης που σκόραρε δύο τέρματα και οδήγησε την ομάδα του Λεβαδειακού στην πρώτη της νίκη στα Κ20. Ενώ σημαντική συμβολή είχαν στη νίκη των Κ17 του Λεβαδειακού οι Κομοτηναίου Παχούμης και Γιαννακόπουλος. Ντεμπούτο με την ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ είχαμε για τον Ξανθιώτη Παρασκευά Μπάτζιο.

Αναλυτικά:

Κ20

Λεβαδειακός – Λάρισα 3-2: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εβρίτη Απόστολο Σαραντίδη, πέτυχε δύο τέρματα με το “χρυσό” στις καθυστερήσεις, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.  

Κ17

Λεβαδειακός – Πλατανιάς 1-0: Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα Κ17 πέτυχε ο Λεβαδεικός με τον Κομοτηναίο Χρήστο Παχούμη να ξεκινά βασικός, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο επίσης Κομοτηναίος Θανάσης Γιαννακόπουλος, έχοντας και οι δύο πολύ καλή παρουσία.

Κ15

Ηρακλής – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ απο την έδρα του Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ15 της Super League. Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ξανθιώτης Παρασκευάς Μπάτζιος.

Share it