Search

Χάθηκε το… μέτρημα στα Μάγγανα, νέα εντυπωσιακή νίκη του Άρη Αβάτου αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΞ(+photos)

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκονται οι παίκτες του Άρη Αβάτου που έχουν σημειώσει σε συνολικά 10 παιχνίδια, απο 5 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 56! τέρματα. Δηλαδή κάτι παραπάνω απο 5 τέρματα ανα ματς!

Και αν για τα 34 γκολ που έχει σημειώσει στο Κύπελλο, κανείς μπορεί να πει πως έπαιζε με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας(Κεντητή, ΑΠΟΞ, Μέλισσα, Δόξα Σταυρούπολης) τουλάχιστον στον όμιλο που πέτυχε κιόλας 25 τέρματα, ακολούθησαν τα 9 στην Βιστωνίδα, κανείς δεν μπορεί να πει το ίδιο για τα 22 τέρματα που έχουν σημειωθεί στα πέντε ματς του πρωταθλήματος έχοντας παίξει μάλιστα και κόντρα στους δύο διεκδικητές του τίτλου Θαλασσιά(5-1 μέσα στην Θαλασσιά) και Ασπίδα(2-0 στα Μάγγανα). Μάλιστα τα δύο τέρματα στο ματς με την Ασπίδα είναι τα λιγότερα γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη σε ένα ματς.

aris-avatou-aex1

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕ Ξάνθης στα Μάγγανα, τα λόγια περιττεύουν σε μια αναμέτρηση που το σκορ έληξε με 8-0 και ο καλύτερος παίκτης των ηττημένων ήταν ο… τερματοφύλακας! Η ομάδα του Αβάτου μπήκε δυνατά απο το πρώτο κιόλας λεπτό ψάχνοντας το γρήγορο γκολ κάτι που ήρθε στο 13′ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Σουκρήογλου ο Κοτόπουλος πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη στο 37′ να εκμεταλλευτεί ωραίο ένα-δυο Χιντ Ιμέρ και Κουτσούμπα με τον τελευταίο να κάνει το γύρισμα και τον Πάρη Κοτόπουλο με προβολή να κάνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα και πριν καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε ο Κοσμάς Γκέκας με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 3-0 για την ομάδα του που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

aris-avatou-aex2

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ο Αρής μπήκε πολύ δυνατά, και στο 54′ ο Κοτόπουλος έφτασε στο χατ-τρικ παίρνοντας εξαιρετική κάθετη απο τον Σουκρήογλου με τον επιθετικό του Αβάτου να προλαβαίνει την έξοδο του κίπερ της ΑΕΞ και με ένα τσιμπηματάκι να κάνει το 4-0. Στο 72′ μετά απο γύρισμα του Μπουνταγκίδη ο Μουαρέμογλου έκοψε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή Καλοπήτα να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χίντ Ιμέρ με τον Εράι Κίρατζη να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση και τον επιθετικό του Αβάτου να χάνει το… άχαστο παίρνοντας το ριμπάουντ απο την απόκρουση μην μπορώντας όμως να την στείλει στα δίχτυα της ΑΕΞ. Στο 80′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0 με σουτ του Χρήστου Λαζαρίδη, ενώ στο 85′ ο Κοτόπουλος απο σκόρερ έγινε πασέρ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ξανθόπουλο για το 6-0. Στο 87′ ο Κοτόπουλος σημείωσε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα για το 7-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χίντ Ιμέρ διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

aris-avatou-aex4

Φοβερή και τρομερή εμφάνιση για τον Άρη Αβάτου που πέρα απο τα γκολ παραμένει αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις με 9 νίκες και 1 ισοπαλία(3-3 με Βιστωνίδα στην Φελώνη) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επόμενο ματς για την ομάδα του Αβάτου την Κυριακή στο Μαγικό με τον Αστέρα, ενώ η ΑΕΞ παίζει ξανά εκτός αυτή την φορά στον Πετεινό με τον Άρη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Καλοπήτας με βοηθούς τους Παύλο Καραλευθέρη και Σταύρο Μαγγίνα.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Ράπτης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης(67′ Δασκαλάκης), Ταχτσίδης Μ., Σουκρήογλου Σουκρή, Κουτσούμπας(46′ Λαζαρίδης) Χίντ Ιμέρ, Κοτόπουλος, Δεσύλλας, Γκέκας(56′ Ξανθόπουλος)

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ(Φ. Φεράτογλου): Κίρατζη, Μαλκότς, Μολλά Ισείν Σεϊχάν, Ταχσίνογλου(46′ Αχμέτογλου), Ρετζέπογλου, Σιάνκο, Ραμαδάν Ταρκάν, Τοπάλ Αμέτ Ρεφήκ, Αχμετσίκ, Σουκρήογλου Αϊγκιούν(46′ Μουαρέμογλου Γκ.), Ιζέτογλου(27′ λ.τρ. Καρά Οσμάν Ταμέρ)

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απο το Κανάλι 6 το βράδυ τις Τρίτης στις 21:10, και την Τετάρτη στις 15:10.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ 

Share it