Search

Προσκεκλημένος στο Πρωτάθλημα Kick Boxing Βουλγαρίας ο Master Ιωάννης Ζάχος! (photos)

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Kick Boxing της Βουλγαρίας και την απαραίτητη άδεια της αντίστοιχης ελληνικής, ο Master Ιωάννης Ζάχος του Απόλλωνα Αλεξανδρούπολης, παρεβρέθηκε στο Εθνικό Πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. 

Ο κ. Ζάχος παρακολούθησε τους αγώνες που πραγματοποίηθηκαν και συζήτησε με τους συναδέλφους του, ενώ αυτή η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των κοινών προπονήσεων που θα έχουν οι αθλητές των δύο χωρών. Συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στην Ορεστιάδα θα γίνουν προπονήσεις και φιλικοί αγώνες στο κλιμάκιο της Θράκης το οποίο και έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία του Fight Club Apollon. Σε αυτήν τη συνάντηση λοιπόν που θα αρχίσει στις 10 το πρωί θα συμμετάσχουν 200 αθλητές αγωνιστικών τμημάτων των επίσημων σωματείων της Θράκης σε όλες τις κατηγορίες,  από την Αλεξ/πολη, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη, αλλά και Βούλγαροι αθλητές από τη Βάρνα, το Σβίλενγραντ, τη Φιλιππούπολη, το Χάσκοβο και άλλες πόλεις. Τέτοιες συναντήσεις θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα μεταφερθούν και στην πλευρά της Βουλγαρίας.

Παράλληλα, μετά από συνομιλία του SportsAddict με τον κ. Ζάχο, μάθαμε πως το «APOLLON CUP» που διοργανώνει ο Απόλλων κάθε Άνοιξη, φέτος αλλάζει μορφή. Από τριεθνές τουρνουά μετατρέπεται σε Open Tournament στο οποίο μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές από κάθε χώρα. Μάλιστα, έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους σύλλογοι από τη Σερβία, την Αλβανία, τη Ρουμανία, την Ιταλία και τη Βουλγαρία.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Ζάχου στη Βουλγαρία:

 

Share it