Search

Νέα νίκη με τριάρα για τον Εχίνο Σπορ αυτή την φορά κόντρα στον Αστέρα Μαγικού

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τουγκάι Χότσκα ο Εχίνος Σπορ πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη μέσα σε μία εβδομάδα, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο, και μάλιστα πετυχαίνοντας μετά το ματς με την ΑΕ Ξάνθης και κόντρα στον Αστέρα Μαγικού τρία τέρματα.

Οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στον Αστέρα Μαγικού, μπαίνοντας ιδιαίτερα επιθετικά απο τα πρώτα κιόλας λεπτά και αφού απείλησαν την αντίπαλη εστία με τους Μαρίνοφ και Χότσκα κατάφερε εν τέλει στο 25′ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τουγκάι Χότσκα με σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοχάρους για το 1-0. Ο νεαρός επιθετικός του Εχίνου ήταν αυτός που πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Σαμπρί Μποασή με κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το σκόρ ημιχρόνου.

exinos-spor

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αστέρα που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες κατάφερε να μειώσει με τέρμα του Σπυριάδη στο 50′ όμως στο 63′ οι γηπεδούχοι ξανα πήραν διαφορά δύο τερμάτων με εντυπωσιακό σουτ του Παρασαντανιάν έκαναν το 3-1. Μέχρι το φινάλε το ματς είχε πολλές καλές στιγμές εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν κυρίως με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Γεωργιάδη χωρίς όμως να μπορεί να παραβιάσει την εστία του Μεχμέτ Αμούτσκα για δεύτερη φορά. Με το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Εχίνου παρέθεσε τραπέζι στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Η ομάδα του Εχίνου με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση έναν βαθμό κάτω απο τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Νέστο στον Κύρνο. Ενώ η ομάδα του Αστέρα θα υποδεχθεί στο Μαγικό τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Γιώργο Χρυσέλη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκρ. Καμπούρ): Αμούτσκα Μ., Μπαϊρακταρίδης, Σούτεφ(70′ Κανατσίδης), Μποασή, Τζομιάδης, Παρσαντανιάν, Μαρίνοφ, Καδρή Χ., Χατζηνίκος, Χότσκα(87′ Καδρή Αλτ.),, Ιντζέ Φικρή(85′ Αμούτσκα Σαλή)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Φ. Καλτσίδης): Θεοχάρους, Λάππας, Σάββογλου, Σπυριάδης, Κατσιμεντές, Ιλκέρ, Θωμαίδης, Γκίνης, Γεωργιάδης, Μεμέτ Φουρκάν(71′ Τσίρκας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ 

Share it