Search

Όρθιος και στο Παραλίμνιο ο Ορφέας Ξάνθης που παραμένει αήττητος εκτός έδρας!

Το έχουμε γράψει απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική, αυτός ο Ορφέας Ξάνθης είναι πολύ σκληρός για να…πεθάνει, και αυτό το απέδειξε ο Ξανθιώτικος σύλλογος και στο Παραλίμνιο Σερρών οπού αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα οι Ξανθιώτες θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν και την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Η ομάδα της Ξάνθης κόντρα στις κακουχίες του ματς, ο λόγος κυρίως για την φάση του 32′ οπού ο γκολκίπερ της ομάδας Γιάννης Ρούφος έγινε αναγκαστική αλλαγή, όπως και αυτή του Βασίλη Μαλαδένη, κατάφερε να σταθεί όρθια στο Παραλίμνιο Σερρών και να πάρει το τρίτο διαδοχικό 0-0 σε εκτός έδρας ματς και συνάμα αήττητοι μακριά απο το σπίτι της.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη με σουτ του Μεντή, με τον Ξαντινίδη να απαντά στις χαμένες ευκαιρίες με ένα σουτ  που μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο κίπερ των γηπεδούχων 15′. Στο 38′ ο Ορφέας έχασε σπουδαία ευκαιρία με την εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη να περνά λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χατζηγιαννάκη, στην μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους.

orfeas-parataksi-omadwn

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγαινε σε χαμηλό τέμπο με καμία απο τις δύο ομάδες να μην δημιουργεί ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές, με τον Ορφέα να μοιάζει ποιο αποφασισμένος να βρει το γκολ της νίκης, με τον Τορομανίδη να απειλεί στο 74′ αλλά το σουτ του σταμάτησε πάνω στον κίπερ των γηπεδούχων.  Στο 83′ νέα απειλητική στιγμή για τον Ορφέα όμως το σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη πέρασε άουτ. Η φάση του αγώνα πάντως χάθηκε για τους γηπεδούχους όταν στο 87′ μετά από βαθιά μπαλιά, ο Παπαστεργίου βγαίνει μόνος του στην πλάτη της άμυνας αλλά με έγκαιρη έξοδο ο Αθανασίου αποκρούει με τα πόδια στο ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα στη συνέχεια φτάνει στον Ρούμπο, ο οποίος με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, επιχειρεί ένα σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά δύο αμυνόμενοι πέφτουν με αυτοθυσία και αποσοβούν ένα βέβαιο γκολ.

Με το σφύριγμα της λήξης απο τον  Μηλιάδη να βρίσκει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες καθώς αμφότερες θα μπορούσαν να κερδίσουν αλλά και να χάσου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηλιάδης με βοηθούς τους Αϊνάλη και  Μιχαηλίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΟΥ: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης(72′ Γεωργιάδης), Τάκας, Μηντιούρης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας(72′ Ζυγκερίδης), Ρούμπος Γρ., Καρακούτης, Ναλμπάντης, Μεντής

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος(32′ λ.τ. Αθανασίου), Τορομανίδης, Μαλαδένης(46′ λ.τρ. Καρα Αλή), Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης(60′ Πασχαλάκης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου

Share it