Search

Διπλασίασε τις νίκες του επί του Ηρακλή ο Λεύκιππος Ξάνθης που ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και για το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης που επικράτησε με 70-84 στην Καβάλα επί του Ηρακλή, και έτσι ντούμπλαρε τις νίκες της επί της Καβαλιώτικης ομάδας μετά τον θρίαμβο στο ίδιο γήπεδο και για το Κύπελλο.

Οι παίκτες των Παναγιώτη Παπαδόπουλου και Νίκου Μουρβάκη δεν ξεκίνησαν καλά  το ματς και βρέθηκαν πίσω στην πρώτη περίοδο όμως με αντεπίθεση στην δεύτερη περίοδο και εντυπωσιακή παρουσία σε  όλο το δεύτερο ημίχρονο πανυγήρισε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της ιστορίας της σε αγώνα του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, και μάλιστα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και το ίδιο γήπεδο που πέτυχε πριν λίγες μέρες και την πρώτη επίσημη νίκη της ιστορίας της. 

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι Κουμπάνης, Ψάλτου, Σταμπουλής και Κουτσογιάννης χωρίς να υστερήσει κάποιος απο την ομάδα, είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως για τους Ξανθιώτες σκόραραν όλοι οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Καβάλα.

Διαιτητές: Σωτηρίου – Καλφόπουλος

Δεκάλεπτα: 21-18, 34-44(ημίχρονο), 44-66, 70-84(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Παπαδόπουλος – Ν. Μουρβάκης): Κουμπάνης  27(1), Οικονόμου  4, Ανθής  1, Ζάρας 1, Τσίλογλου  2, Βαζαίος  8, Ψάλτου  14(4), Κουτσογιάννης   10(1), Σταμπουλής  11(1), Κάλφας  2, Λαγογιάννης  2, Κούτρας   2

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Share it