Search

Ρουμάνος ο νέος τεχνικός της Αλ Χιλάλ αλλά όχι ο… Λουτσέσκου που παραμένει στο τιμόνι του ΑΟΞ!

Παρά τα έντονα σενάρια που προέκυψαν με την διαφαινόμενη πρόταση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ για τον Ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, εν τέλει ο Ρουμάνος παραμένει στο τιμόνι της Θρακιώτικης ΠΑΕ , με τους Άραβες να δίνουν τα ηνία σε συμπατριώτη του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο δελτίο τύπου της Αλ Χιλάλ αναφέρεται πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σαιζόν πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του νεου προπονητή της ομάδας Μάριους Τσιπριάν, επίσης Ρουμάνου, και υπο το βλέμμα μάλιστα του ιδιοκτήτη της ομάδας του πρίγκηπα Nawaf Bin Saad.

Έτσι μπαίνει τέλος σε ακόμη ένα σενάριο που ήθελε τον Ρουμάνο να φεύγει πρόωρα απο τον πάγκο της Ξάνθης, μην ξεχνάμε πως πέρσι ανα δίμηνο δημοσιεύματα τον έφερναν είτε κοντά σε ομάδες της Ρουμανίας είτε της Ιταλίας. Κοινός παρανομαστής μα η παραμονή του Λουτσέσκου στο τιμόνι της Ξάνθης.

Μια παραμονή που σίγουρα “φτιάχνει” την ομάδα καθώς ο Ρουμάνος αρνήθηκε δελεαστική πρόταση για χάρη της Ξάνθης, αν και το ποσό που γράφεται είναι διαφορετικό απο μέσο σε μέσο απο 2 μέχρι και 4,5 εκατομμύρια που ακούστηκε, με τον Λουτσέσκου να δείχνει με αυτή την απόφαση του ίδιου πως θέλει να βγάλει απο την δύσκολη θέση τον σύλλογο και να παραμείνει όπως υποσχέθηκε στον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής σαιζόν, για μετά βλέπουμε…

Share it