Search

Νέα κλήση στην Εθνική Χάντμπολ για τον Βαγγέλη Αραμπατζή!

Δύο εβδομάδες μετά την 1η συγκέντρωση των αθλητών του Βορείου Κλιμακίου της Εθνικής Χάντμπολ Ανδρών, ο Αλεξανδρουπολίτης παίκτης του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Αραμπατζής θα βρεθεί εκ νέου στην αποστολή για δύο νέες προπονήσεις.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ο Αραμπαζής θα δώσει το παρον στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, στις προπονήσεις που είναι προγραμματισμένες για τις 10:15 και για τις 18:00, καθώς κλήθηκε και πάλι από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γραμματικό.

Μαζί με τον Εβρίτη πρωταθλητή Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (στη σάλα) και πρωταθλητή Ελλάδας με τους Beach Boys των Κυκλώπων Αλεξ/πολης (στο beach handball), στην αποστολή βρίσκονται και οι:

Λοίζος, Παλάσκας, Παπαδόπουλος, Νικολαϊδης, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μιχαηλίδης, Αποστολίδης, Μπουκοβίνας, Δομπρής, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Σεϊρεκίδης, Κράλλης (Αερωπός Έδεσσας), Δέσπος (ΧΑΝΘ).

Την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί προπόνηση Εθνικής Νεανίδων Βορείου Κλιμακίου. Οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης κάλεσαν τις παρακάτω αθλήτριες:

Σελεμίδου, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου, Εμμανουηλίδου (ΠΑΟΚ), Σεβδίλη, Λούρη, Αμανατίδου, Καραβέλη (Πανόραμα), Στεφανίδου, Καλμουκίδου (Φίλιππος Βέροιας), Τροχίδου, Ανδρίτσου, Φράγκου, Μαυροπούλου, Ξυρίδη (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Ζιώγα (Προσοτσάνη).

Share it