Search

Το συμβόλαιο του Σιώπη, πονοκεφαλιάζει τον Πανιώνιο

Αποτελεί ένα απ’ τα πιο hot ονόματα στο ελληνικό παζάρι. Τα τελευταία δύο χρόνια με την απόδοση του έχει κάνει όλους τους μεγάλους να τον προσέξουν όπως φυσικά και ομάδες απ’ το εξωτερικό, με την Αταλάντα να τον παρακολουθεί .. στενά.

Ο διεθνής Εβρίτης μεσοαμυντικό με τα ατελείωτα τρεξίματα και τις αστείρευτες δυνάμεις του, που τον κατατάσσουν στα καλύτερα αμυντικά χαφ του πρωταθλήματος πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με τον πολύ καλό Πανιώνιο, ο οποίος “πονοκεφαλιάζει” για το συμβόλαιο του Σιώπη, καθώς αυτό τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, και ο Εβρίτης αμυντικός μέσος θα μπορεί βάσει νόμου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του απ’ τον Γενάρη.

Οι Νεοσμυρνιώτες όπως είναι φυσιολογικό επ’  ουδενί δεν θέλουν να χάσουν ένα τόσο βασικό γρανάζι της μηχανής τους και μάλιστα χωρίς να αποκομίσουν κάποιο οικονομικό όφελος και γι’ αυτό είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον Σιώπη για ανανέωση του συμβολαίου του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το συμβόλαιο που θα του προταθεί θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό με το οποίο αμείβεται.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι η επιθυμία του ίδιου το ποδοσφαιριστή. Το αν θα προτιμήσει να ανανεώσει με την ομάδα του Ιστορικού, της οποίας αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος ή αν θα επιδιώξει να κυνηγήσει το βήμα παραπάνω με μια μεταγραφή στο εξωτερικό ή σ’ έναν απ’ τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος

 

Share it