Search

Το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ροδόπης μπαίνουν στη τρίτη στροφή τους και ήδη οι ποδοσφαιρόφιλοι του νομού, έχουν σχηματίσει μία εικόνα για την ποιότητα κάθε ομάδας. Βέβαια, είναι ριψοκίνδυνο να εξαχθούν συμπεράσματα από τώρα, όμως όπως και να το κάνουμε οι 2 πρώτες αγωνιστικές, αποτελούν ένα δείγμα.

Α’ κατηγορία

Στην Α’ κατηγορία, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στον Ίασμο, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος που πέραν απ’ το 2 στα 2, έκανε και  καλές εμφανίσεις θα υποδεχτεί την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που επίσης έχει 6 βαθμούς. Οι άλλες δύο ομάδες που χουν το απόλυτο, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου και ο Αστέρας Αιγείρου, έχουν επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές με Ένωση Ασωμάτων και Ορφέα Ξυλαγανής.

Ξεχωρίζει επίσης το τοπικό ντέρμπι των Σαπών, όπου η Ελπίδα, που χει κάνει τραγικό ξεκίνημα στην κατηγορία, έχει μόνοσ τόχο τη νίκη.

Αναλυτικά:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ορφέας Στρύμης

Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη

Ένωση Ασωμάτων – ΠΑΟΚ Κοσμίου

Ελπίδα Σαππών – Ηρακλής Σαπών

Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου -Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Ορφέας Ξυλαγανής – Αστέρας Αιγείρου

Β’ κατηγορία

Στην Β’ κατηγορία ξεχωρίζει το ντέρμπι στον Κομψάτο, μεταξύ του Πολύανθου και της Βιστωνίδας Κοπτερού, ενώ Δοκός και ΠΑΟΚ Κομοτηνής που επίσης έχουν το απόλυτο, έχουν εύκολες φαινομενικά αποστολές, εν αντιθέσει με την Μεσούνη και το Αγιοχώρι που έχουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Α.Ο. Μύστακας – Αναγέννηση Παγουριών

Κομψάτος – Βιστωνίδα Κοπτερού

Ατσάλι Αρχοντικών – Α.Ο. Μεσούνης

Πόντος Κομοτηνής – Αετός Μίσχου

Μέγα Πιστό -Α.Ο. Νέας Καλλίστης

ΑΠΣ Δοκός – Ελπίδες Κομοτηνής

ΑΠΣ Πανθρακικός – ΠΑΟΚ Κομοτηνής

ΑΕ Κομοτηνής – ΑΣ Αγιοχωρίου

Share it