Search

Θρακιώτης έφυγε, Θρακιώτης ήρθε στην θέση του τεχνικού διευθυντή στην Καβαλά! Προπονητής ο Άγγελος Διγκόζης

Μόνο για λίγες ώρες έμεινε «ακέφαλη» όσον αφορά το τεχνικό της τιμ η ομάδα της Καβάλας, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή ανακοίνωσε την πρόσληψη σε ρόλο τεχνικού του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ξάνθης  Άγγελου Διγκόζη.

Το έντονο ενδιαφέρον ωστόσο είναι στο ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κομοτηναίου πρώην πλέον τεχνικού διευθυντή του ΑΟΚ, με τους τους ιθύνοντες των “αργοναυτών” να πηγαίνουν σε μια δοκιμασμένη λύση για αυτούς δίνοντας τα ηνία στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή στον Ξανθιώτη Κώστα Τσαλίκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής των «Αργοναυτών», που με αυτές τις κινήσεις ευελπιστεί να «γυρίσει» το κλίμα και να έρθουν άμεσα οι επιτυχίες:

“«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Άγγελου Διγκόζη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Τσαλίκη στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή».

Ο Διγκόζης, είναι παλαίμαχος του ΑΟΚ, μένει μόνιμα στην Καβάλα και θα κάνει ντεμπούτο με την Καρδία στη Μηχανιώνα, έχοντας θητεία ακόμα σε Τρίκαλα, Τύρναβο, Αιγινιακό, Κέρκυρα (πέρυσι), Παναχαϊκή, Πανθρακικό και Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ο Κώστας Τσαλίκης, επίσης παλαίμαχος των «γαλάζιων», γυρνά στο πόστο που κατείχε και παλιά, σε Σούπερ Λίγκα και Φουτμπολ Λιγκ, ενώ έχει εργαστεί και στον Ηρακλή.”

Share it