Search

Όσα ειπώθηκαν απο τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου, η “Μπάρτσα” και το μπράβο στον Οκάν!

Αρκετά προβληματισμένος για το γεγονός οτι η ομάδα της Ξάνθης δεν σκόραρε αλλά απο την άλλη ικανοποιημένος απο την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου των Πηγαδίων ο τεχνικός της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, που απένειμε τα εύσημα στον Οκάν Χατζητερζόγλου για το πάθος του και πως παρότι στόπερ δίνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα σαν δεξί μπακ, οπού χρησιμοποιείται για λόγους ανάγκης.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε:

Ήταν ένα καλό ματς, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με εμπειρία, αλλά δεν κάνανε καμία ευκαιρία. Από την άλλη εμείς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις 2-3 καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε , ούτε και τις μπάλες γύρω από την περιοχή. Υπήρξε καλή επιθετικότητα στην περιοχή, υπήρξε μάχη για κάθε μπάλα, από αυτές τις απόψεις μπορώ να πω πώς είμαι ικανοποιημένος από τους παίχτες του. Το μοναδικό που δεν λειτούργησε ήταν το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε παίξαμε και νομίζω πώς μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, η καλή ομάδα να μην κερδίζει. Είμαι ικανοποιημένος γιατί παίξαμε καλά μετά τα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΑΕΚ λόγω του ο,τι κάναμε εμείς απίστευτα λάθη. Είχαμε σημαντικά προβλήματα, ο Λουσέρο δεν προπονήθηκε κανονικά, είχαμε Παπαγεωργίου, Γουάλας, Λάζιτς και άλλους παίχτες. Είναι παίχτες που σου δίνουν λύσεις.  Είμαι όμως και πολύ ικανοποιημένος από τον Οκάν αν και είναι στόπερ, μπήκε στο παιχνίδι καλά και έδωσε τα πάντα. Τώρα παίζει στο υψηλότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αντίστοιχα ο Μπαξεβανίδης που επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στα επίσημα παιχνίδι, πήγε πολύ καλά. Δεν είχαμε άλλη ποιοτική λύση εκεί”.

Ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει απαντώντας σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου:

Για το γεγονός οτι αποκάλεσε “μικρή ομάδα ”  την Ξάνθη ανέφερε: “Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η άποψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα, συγχαρητήρια για όσα πέτυχε, αλλά αν από τα έξι χρόνια στα τρία έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι για να σωθεί, αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μιλάω για την ιστορία της, υπήρξαν φανταστικές καταστάσεις στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Στο τελευταίο διάστημα όμως μπορώ να πω για όλη αυτήν την ιστορία που έχει δημιουργηθεί ο,τι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας είναι μόνο ένας τελικός Κυπέλλου. Πάντοτε όταν παίζαμε χωρίς πίεση πήγαμε πολύ καλά. Μέρα με την μέρα σε αυτό το περιβάλλον το αντιλαμβάνομαι, επιτρέψτε μου, έχω την εμπειρία να το κάνω. Δεν πρέπει να παίζουμε υπό πίεση. Είμαστε στο δεύτερο Level ομάδων”.

Για τον Χρήστο Πανόπουλο: “Ο ιδιοκτήτης μέσα σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση βάζει λεφτά από την τσέπη του. Παίρνουμε όλη την ευθύνη με αυτήν την κατάσταση να διορθώσουμε την κατάσταση. Παλεύουμε να δημιουργήσουμε ένα group με μαχητές. Θα παίζαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση αν δεν κάναμε τα ατομικά λάθη με ΑΕΚ και Πανιώνιο.” απάντησε σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη έλλειψη ποιότητας”.

Σε ερώτηση για την επιθετική συνεισφορά της ομάδας: “Απλά δεν σκοράρουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνω πώς μπορούμε να είμαστε στεναχωρημένοι , δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Σίτι να δημιουργούμε ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Δεν έχουμε αυτοπεποίθηση, περισσότερη αίσθηση να αντιληφθούμε την κατάσταση . Είμαστε στο ναδίρ της αυτοπεποίθησης. Δουλεύουμε καλά. Πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση που υπάρχει και να δούμε τι θα βελτιώσουμε. Στον ΠΑΟΚ είχαμε μεγάλη ευκαιρία. Και ο ΠΑΟΚ όμως τα ίδια. Τύχη. Αυτό είναι”

Για τα μεταγραφικά ζητήματα: “Σίγουρα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα δώσουν κάτι παραπάνω στην συνέχεια.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν αυτό θα αποτελέσει ευεργετικό για την ομάδα: “Θα βοηθηθεί η ομάδα από την διακοπή του πρωταθλήματος, θα μπορέσουμε απο το επόμενο κιόλας ματς με τον Παναθηναϊκό να έχουμε κάποιους απο τους τραυματίες στην διαθεσή μας ενώ και τα παιδιά που επέστρεψαν απο τραυματισμό θα είναι στο 100% τότε.”

Share it