Search

Συνάντηση προπονητών και υπευθύνων με γονείς στις Ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας

Την Κυριακή 2/10 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας, ενημερωτική συγκέντρωση – συνάντηση  των υπευθύνων της Ακαδημίας του Ορέστη Ορεστιάδας με τους γονείς  των παιδιών, που συμμετέχουν στα προγράμματά της.

Το δελτίο Τύπου του Ορέστη:

«Στο πλαίσιο της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ορέστη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου μας, ενημερωτική συγκέντρωση – συνάντηση  των υπευθύνων της Ακαδημίας με τους γονείς  των παιδιών, που συμμετέχουν στα προγράμματά της.

Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση, αφού δόθηκε λόγος και σε όσους απ’ τους γονείς είχαν προτάσεις, που σα στόχο είχε την ενημέρωση των γονέων για όλες τις δράσεις της Ακαδημίας καθώς και την ποσότητα και ποιότητα των προπονήσεων των μικρών αθλητών.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην προσπάθεια διάπλασης του χαρακτήρα των παιδιών και την κατανόηση από μέρους τους του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Για όλα αυτά τα θέματα μίλησαν ο κ. Χρηστούδης Χρήστος, καθηγητής Σωματικής Αγωγής, προπονητής Ποδοσφαίρου επιπέδου UEFA A΄ και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, ο κ. Τσομπανίδης Απόστολος, καθηγητής Σωματικής Αγωγής και προπονητής Ποδοσφαίρου και ο κ. Βαϊλεζούδης Αντώνιος, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος της Ακαδημίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ν. Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης Βασίλειος και ως Δήμαρχος και ως γονέας».

Share it