Search

Σπουδαίο διπλό της Α.Ε. Κομοτηνής επί του Πόντου με … πεντάστερη ανατροπή (+15pics)

Α.Ε.Κομοτηνής …. 5 αστέρων εμφανίστηκε στο γήπεδο του Πόντου, μα μονάχα στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να μετατρέψουν το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-5, αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

Το πρώτο όμως, ήταν μια τελείως διαφορετική ιστορία, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και όπως αναφέρει το rodopisports.grο Αμοιρόπουλος μόλις στο 5ο λεπτό έδωσε με εκπληκτικό σουτ το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον ίδιο από σκόρερ να ενδύεται λίγο αργότερα τον λόγο του δημιουργού σερβίροντας στον Μποτζολιάν το 2-0 στο … πιάτο. Μετά το 2-0 οι ποδοσφαιριστές του πόντου Κομοτηνής επέλεξαν ένα παιχνίδι υπομονής με στόχο να χτυπήσουν την ΑΕΚ στις αντεπιθέσεις. Το 2-0 έμεινε μέχρι την ανάπυλα και στο δεύτερο μέρος, έγινε ένα άκρως διαφορετικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κομοτηνής έδειχναν να έχουν ξυπνήσει απ’ τον λήθαργο του ‘α μ΄’ερους και μείωσαν αρχικά με τον Μουσταφά στο 51, ενώ στο 63 ο ίδιος παίχτης έφερε στα ίσα το ματς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Δημόπουλο στο 73′, ολοκληρώνοντας την εκπληκτική εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο, εμ δύο ακόμα τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με κεφαλιά του Γεωργιάδη στο 80′ και πέναλντι του Δημητρόπουλου στο 89’.

Πόντος Κομοτηνής: Γεωργιάδης, Καλαμαράς(Χατζίδης), Κορονίδης, Νερσεσιάν, Ξενοδοχίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος(Παυλίδης), Αμοιρόπουλος Γ, Μποτζολιάν,  Αμοιρόπουλος Ε, Τοπαλίδης.

 Α.Ε Κομοτηνής: Γανίτης, Κάρα, Παρασκελίδης, Σαδίκ Χασάν, Δημητρόπουλος,  Αργυρίου, Ρουστέμογλου, Κυπριώτης, Γεωργιάδης(Δημοτζίκης), Κουμίτ Μουσταφά, Καραχρυσάφης(Δημόπουλος)
Photos Credit: xronos.gr

Share it