Search

Το πλήρες πρόγραμμα της ΕΣΠΕΘΡ για τα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02 Οκτωβρίου, η κλήρωση όλων των Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Στην εκδήλωση, που  φιλοξένησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στο ξενοδοχείο «ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΑΣ», στην Αλεξανδρούπολη, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι δεκατριών Σωματείων από τη Νέα Βύσσα μέχρι και τις Σέρρες, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Π. Δραχτίδης, καθώς και εκπρόσωποι της Διαιτησίας.

Πέρα από τη διενέργεια της κλήρωσης, έγινε μια ευρεία συζήτηση, από όλους τους παρευρισκόμενους, για θέματα σχετικά με την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων.

Όσον αφορά τα της κλήρωσης στην πρεμιέρα των Ανδρών που θα γίνει στις 12/13 Νοεμβρίου θα γίνουν τα ματς Ελπίς Σερρών – ΑΟ Καβάλας, Έβρος Σουφλίου – Αμυγδαλεώνας και Ερμογένης Ξάνθης – Άρτεμις Σερρών.

Για τις Γυναίκες, η πρεμιέρα των δύο ομίλων είναι προγραμματισμένη για τις 26/27 Νοεμβρίου. Στον Ανατολικό όμιλο στην πρεμιέρα θα παίξουν οι Άθλος Ορεστιάδας – ΑΕ Κομοτηνής, ΑΟ Μαίστρου – ΑΟ Ορεστιάδας και Έβρος Σουφλίου – Φοίνικας Αλεξανδρούπολης. Ενώ στον Δυτικό όμιλο θα γίνουν τα παιχνίδια Γαία Δράμας – Αμυγδαλεώνας, ΑΟ Καβάλας – Ερμογένης Ξάνθης και ΓΣ Δράμας – Άρτεμις Σερρών.

Δείτε στα παρακάτω λινκ το πλήρες πρόγραμμα στο Ανδρικό πρωτάθλημα αλλά και στους δύο ομίλους του Γυναικείου της ΕΣΠΕΘΡ:

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 

Share it