Search

Σε σχολεία της Ροδόπης και η ΑΕ Κομοτηνής, στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (photos)

Στο ΓΕΛ Ιάσμου και στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής βρέθηκαν αθλητές και τεχνικό τιμ της ΑΕ Κομοτηνής με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Α.Ε.Κ.:

«Ένα πολύ όμορφο πρωινό πέρασαν οι αθλητές και τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Κομοτηνής, οι οποίοι προσκλήθηκαν στο ΓΕΛ Ιάσμου και το 13ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής με αφορμή την ημέρα σχολικού αθλητισμού!

Η ημέρα ξεκίνησε στον Ίασμο, όπου παρευρέθηκαν οι Μιχάλης Σταματέλος και Σταύρος Χονδρόπουλος μαζί με τους Σωτήρη Κοκκινόπουλο, Μουράτ Τσαούς και Βασίλη Στοάκη, όπου πέρασαν ένα όμορφο δίωρο σε ένα άκρως φιλόξενο περιβάλλον. Εκεί, οι μαθητές και μαθήτριες είχαν τη δυνατότητα να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους αθλητές της ομάδας μας υπό των οδηγιών του κ. Κοκκινόπουλου ενώ οι καθηγητές και οι καθηγήτριες παρείχαν άψογη φιλοξενία, δίνοντας την υπόσχεση πως θα βρεθούν και σε ορισμένες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Λίγο αργότερα, το τεχνικό επιτελείο παρέμεινε φυσικά σταθερό ενώ άλλαξε η σύνθεση της ομάδας με τους Γιώργο Κουτσοβασίλη και Γιώργο Παλλάκη να παίρνουν σειρά και να αφήνουν τους μαθητές και της μαθήτριες της 5ης και 6ης του 13ου Δημοτικού με το στόμα άνοιχτο, εξαιτίας του ύψους τους! Στη συνέχεια μάλιστα, έπαιξαν και παιχνίδια μαζί τους ενώ η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα τρίποντο του Κουτσοβασίλη και ένα ανάποδο κάρφωμα του Παλλάκη!

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους και των δύο σχολείων για την φιλοξενία και για την ευκαιρία που έδωσαν σε όλους μας να περάσουμε λίγες ώρες δίπλα στην μαθητική κοινότητα».

 

Share it