Search

Πρεμιέρα σήμερα του “Πάμε Γήπεδο” στις 22:00 στη Δέλτα Τηλεόραση

Επιστροφή σήμερα στη μικρή οθόνη, της αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής “Πάμε Γήπεδο”, η οποία επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες μας. Έπειτα απ’ την τρίμηνη διακοπή λόγω θέρους και .. άμα τη έναρξη των κύριων αθλητικών δραστηριοτήτων το “Πάμε Γήπεδο” ξαναβγαίνει τη γνωστή μέρα (Δευτέρα) και γνωστή ώρα (22:00-24:00) στον αέρα.

Όπως συνέβαινε πέρυσι καθόλη τη φιάρκεια της σεζόν , έτσι και φέτος, η εκπομπή υπόσχεται πλούδια θεματολογία, ποικίλλη ύλη και δύο ώρες γεμάτες αθλητισμό, με επίκεντρο τον Έβρο αλλά και ενημέρωση για τις αθλητικές εξελίξεις σε όλη τη Θράκη αλλά και την περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Στην πρώτη εκπομπή, στο πρώτο ημίωρο, καλεσμένος θα είναι ο  χρυσός Τάσος Καλλιτσάρης, προπονητής του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, στο δεύτερο ημίωρο ακολουθεί ποδόσφαιρο και Γ’ Εθνική, με τους Πασχάλη Δραγανίδη και Άρη Κίτσο να ρχονται στο πλατό και εικόνα απ’ την ιστορική νίκη της Δόξας επί του Εορδαϊκού, στο τρίτο ο προπονητής της Νίκης Αλςξανδρούπολης, Γιάννης Ανδρεάδης, ενώ το τελυταίο ημίωρο θα είναι αφιερωμένο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Έβρου, με εικόνα απ’ το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.

 

Share it