Search

Ποδαρικό με το … δεξί στο νέο πρωτάθλημα ο Α.Ο.Ποντιακός (+25pics)

Στο γήπεδο της Παλαγίας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του πρωταθλήματος της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας του Έβρου, ο Ποντιακός κατάφερε να ξεκινήσει με τρίποντο τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου, που πέρυσι υποβιβάστηκε απ’ την Γ’ Εθνική κατηγορία. Με νέο σύνολο οι φιλοξενούμενοι και τους Μπάμιο και Μαργαρίτη ως μόνα απ’ τα περσινά βασικά στελέχη που έμειναν στην ομάδα επιδίωκαν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα. Απ’ την άλλη και ο Ποντιακός έχει αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τη προηγούμενη σεζόν, όπως και αποχωρήσεις πολύτιμων εργαλείων, όπως του Τρανόπουλου.

Στο πρώτο ημίχρονο μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Μαλλιώρτα και μαργαρίτη να κάνουν καλή δουλειά στο κέντρο, μην επιτρέποντας στον Ποντιακό να αναπτυχθεί. Σταδιακά ο Ποντιακός ισορρόπησε, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο. Αμφότερες οι δύο ομάδες, είχαν τις στιγμές τους να ανοίξουν το σκορ, αλλά στις οι παίκτες των δύο ομάδων δεν ήταν εύστοχοι μπροστά σε Χατζησταύρου και Δουλούδη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Έβρο Σουφλίου, ήταν το πλασέ στην κίνηση του Κελεσίδη, που έφυγε λίγο έξω απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χατζησταύρου, μετά από σέντρα του Μπάμιου στο 30′, ενώ για τους γηπεδούχους το σουτ του Μουχτάρησ το 40, το οποίο απομάκρυνε ο Μπετζέκας προ κενής εστίας και με τον Δουλούδη εξουδετερωμένο.

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Ποντιακού ννα γίνεται πιο επιθετική και να αναλαμβάνει τα ηνία, ιδίως μετά την είσοδο του ορέστη Μιχαηλίδη στη θέση του Γιάννη Μιχαηλίδη στο 50′. Ο Ποντιακός  είχε προειδοποιήσει νωρίτερα (47′) όταν ο Παμπορίδης απ’ το ύψος της μικρής περιοχής με προβολή έστειλε την μπάλα. Στην επόμενη μεγάλη ευκαιρία του, βρήκε το γκολ με πρωταγωνιστή τον Παμπορίδη και πάλι και τον νεοεισελθόντα Ορέστη Μιχαηλίδη. Μετά από εκτέλεση φάουλ του δεύτερου  ο επιθετικός του Ποντιακού με προβολή, κατάφερε και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης απο δημιουργός έγινε σκόρερ, μη συγχωρώντας το τραγικό λάθος του Δουλούδη. Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να ξαναμπουν στο ματς.

Ποντιακός: (Μπαξεβάνογλου))Χατζησταύρου, Δουλγέρης, Μιχαηλίδης Γιάννης(50′ Ορέστης Μιχαηλίδης), Τσιτσιπάς(65′ Σαριάνιδης Αλέξναδρος), Χατσατριάν,Ρήγας, Σαριανίδης Οδυσσέας,Καπανίδης(80′ Βεζάζης), Παμπορίδης, Χριστοφορίδης, Μουχτάρης

Έβρος Σουφλίου: (Ζαπαρτίδης) Δουλούδης,Μπάμιος, Παπαναστασιου, Ράλλης Αποστολος,  Μπετζεκας Χρ, Μαλλιώρτας, Μαργαριτης (45′ Κουτσούλας), Πεκτίδης (Πρεπούδης), Κελεσιδης (75′ Μισιούδης ), Δροσακης,  Ζαχος

Share it