Search

Είδαν Ορφέα πριν αναχωρήσουν για Γερμανία οι παίκτες της VfR Wilsche-Neubokel

Το όμορφο ταξίδι των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών απο την Γερμανική πόλη Γκίφχορν ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, καθώς η αποστολή τόσο της ομάδας όσο και του αδελφοποιημένου με τον Δήμο Ξάνθης Γερμανικού Δήμου που αναχωρούν το μεσημέρι.

Η ομάδα της VfR Wilsche-Neubokel  που βρέθηκε στην Ξάνθη συνοδευόμενη απο τον Δήμαρχο του Γκίφχορν Ματίας Νέρλιχ, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων των δύο Δήμων, και είχαν την ευκαιρία μάλιστα να αγωνιστούν με μεικτή ομάδα παικτών των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης.

Ενώ την Κυριακή πέρα απο το βραδινό γεύμα που τους παρέθεσε η ΠΑΕ Ξάνθη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, και μάλιστα όχι όποιον και όποιον αλλά αυτό του Ορφέα Ξάνθης με την Δόξα Δράμας.

orfeas-doxa-dramas66

Βλέπετε δεν ήταν εφικτό να δουν το ματς της Ξάνθης με τον Ατρόμητο καθώς όταν ξεκινήσει το ματς αυτοί θα είναι ήδη πίσω στην πατρίδα τους, και έτσι με προτροπή του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα, βρέθηκαν στις εξέδρες του ΑΟΞ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Ορφέα με τους Δραμινούς.

Μάλιστα έδειχναν να το απολαμβάνουν, και συχνά πυκνά ξεκίναγαν να φωνάζουν συνθήματα αλλά και να τραγουδούν δίνουν μια ξεχωριστή και όμορφη νότα στις εξέδρες του γηπέδου, καταφέρνοντας μάλιστα αρκετές φορές παρότι λίγοι να ακούγονται πιο δυνατά απο τους οργανωμένους φίλους των Δραμινών στις εξέδρες.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SA ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Share it