Search

Δεύτερη νίκη της … Νίκης Αλεξανδρούπολης επί της Καβάλας (+photos)

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται η Νίκη Αλεξανδρούπολης που επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες της Καβάλας. Στο Μ. Παρασκευόπουλος αυτή τη φορά, η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη, παίζοντας όμορφο βόλεϊ κατά διαστήματα, ήταν ανώτερη της αντιπάλου της – με την οποία άλλωστε τη χωρίζει μία κατηγορία – και κατάφερε να της επιβληθεί σχετικά εύκολα.

Στο πρώτο σετ η Νίκη ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, υποδοχή, κόντρα μπάλες, επίθεση, μπλοκ και έτσι έφτασε σε ένα γρήγορο και εύκολο 25-12.

Στο δεύτερο σετ η Καβάλα ήταν πιο ανταγωνιστική και έμεινε μέχρι το τέλος στη διεκδίκησή του, όμως η Νίκη έκανε το 2-0 με 29-27.

Οι αθλήτριες του Γιάννη Ανδρεάδη, στο τρίτο σετ, έπιασαν επίδοση …. επιπέδου σετ no1 και δεν επέτρεψαν στις αντιπάλους τους να μείνουν κοντά στο σκορ, κάνοντας το 3-0 με 25-14.

Παρά το 3-0, οι προπονητές αποφάσισαν να παιχτεί ακόμη ένα σετ, στους 15 πόντους, με τη Καβάλα, να καταφέρνει να κατοχυρώσει υπέρ της το πρώτο και μοναδικό της σετ, με αντίπαλο τη Νίκη σε δύο αναμετρήσεις με 11-15

Παρακάτω απολαύστε το φωτορεπορτάζ απ’ την Γιώτα Τσικάκη …

Share it