Search

Πανέτοιμος για την ιστορική πρόκληση κόντρα στην Δόξα Δράμας ο Ορφέας Ξάνθης(16:00 LIVE SportsAddict.gr)

Μετά την λευκή ισοπαλία απέναντι σε ένα απο τα φαβορί της κατηγορίας, την Καβάλα, και μάλιστα εκτός έδρας ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ την ιστορική και ίσως το μεγαλύτερο φαβορί της κατηγορίας Δόξα Δράμας.

Η ομάδα του Ορφέα είναι πάνοπλη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και περιμένει πως και πως το σπουδαίο αυτό ματς ευελπιστώντας να παραμείνει αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, και να καταφέρει να βγει απο τα δύο συνεχόμενα ματς με ΑΟΚ και Δόξα με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της Δόξας Δράμας που θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ξάνθη για το παιχνίδι ,που όπως τονίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της Δόξας μόνος στόχος είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι και λόγω της μεγάλης παρουσίας των φίλων της Δόξας που θα βρεθούν στο γήπεδο θα υπάρχουν και μέτρα ασφαλείας απο την αστυνομία, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βασίλης Σιμίδης απ’ την ΕΠΣ Έβρου, απ’  όπου προέρχονται και οι δύο βοηθοί του, Παναγιώτης Καραΐσκος και Κωνσταντίνος Κίτσος . Θυμηθείτε ΕΔΩ ποιοί ορίστηκαν στα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Η ομάδα της Δόξας Δράμας μετά απο 3 αγωνιστικές έχει 7 βαθμούς ενώ η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης έχει 5, θυμηθείτε ΕΔΩ την βαθμολογία του ομίλου μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής, αλλά και τι αλλαγές είχαμε μετά την αφαίρεση 6 βαθμών απο την Δόξα Δράμας.

έσω του SportsAddict.gr, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε λεπτό προς λεπτό ενημέρωση, για την εξέλιξη του παιχνιδιού του Ορφέα Ξάνθης με την Δόξα Δράμας αλλά και όλων των αγώνων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, απο τις 15:00 όταν και θα ανοίξει το LIVE…

Share it