Search

Με το αριστερό η πρεμιέρα της Ασπίδας Ξάνθης που ηττήθηκε απο Χαρίλαο Τρικούπη

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας η Ασπίδας Ξάνθης η οποία ηττήθηκε με 71-69 στο Μεσολόγγι απο την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Η ομάδα της Ξάνθης ουσιαστικά “πλήρωσε” την μικρή ολιγωρία της στο τρίτο δεκάλεπτο οπού η διαφορά των 3 πόντων των δύο ομάδων απο το πρώτο ημίχρονο αυξήθηκε στους 7. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως και σε όλο το παιχνίδι το ματς ήταν ντέρμπι με την Ξανθιώτικη ομάδα να προσπαθεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον αρχηγό της να παρακολουθεί το ματς παροπλισμένος απουσία που ενδεχομένως αν αγωνιζόταν να είχαμε ακόμα και διαφορετικό νικητή.

Κορυφαίος για τους Ξανθιώτες ο Μανδαλάκης που πέτυχε 25 πόντους με σημαντική βοήθεια στο σκοράρισμα απο τους Πέτς, Κουτσογιάννη και Τσιαβέ. Ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Παπαρέγκας και Παπαδιονυσίου, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Τοπουζίδης, Γεωργιάδης και Ψάλτου.

Δεκάλεπτα: 16-14, 35-32, 54-47, 71-69

Διαιτητές: Καρακάσης-Καρπάνος.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Ζωντός): Ιωάννου 3, Βουρνάς 3, Παπαδιονυσίου 14 (3), Τοπουζίδης 9 (2), Μουράτογλου 4, Σταυρόπουλος 2, Παπαρέγκας 17 (1), Γεωργιάδης 9 (1), Μουρίκης 3, Ψάλτου 7.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Παπαδάκης 4, Γρούδος, Τσιώγκας 3 (1), Καραμπίνης, Τσιαβές 10 (2), Κουτσογιάννης 10, Ασημάκης 4, Παπαθανασίου 1, Μανδαλάκης 25 (3), Πετς 12 (2).

Share it