Search

Οι διαιτητές των Κυριακάτικων αγώνων Κ20 και Κ17 της Ξάνθης με Ατρόμητο και Παναιτωλικό

Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 και της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Στα Κ20 η ομάδα της Ξάνθης μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, και στοχεύει να το πράξει κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο σε αυτές της ηλικίες Ατρόμητο. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων, με την ΚΕΔ να ορίζει να διευθύνει το ματς ο Θωμάς Νεοχωρίτης της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Ευγένιο Γεροντίδη και Σπυρίδων Κατσικαρώνη της ΕΠΣ Καβάλας, παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Ξανθιώτης Κωνσταντίνος Τσιοναράς.

Λίο νωρίτερα, στις 10:15, στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων η ομάδα Κ17 της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναιτωλικού, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Πέτρο Βαχαβιώλο και Γιώργο Χρυσέλη της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Τσουγκράνας της ΕΠΣ Θράκης.

Share it