Search

Μέχρι την Χαλκιδική φτάνουν τα πρωταθλήματα Νέων και Παίδων των Μεικτών! Αναλυτικά η κλήρωση για τους τρεις Θράκης

Διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κατηγορίας Παίδων-Νέων, η ποιο γνωστά ως πρωταθλήματα Μεικτών ομάδων.

Σε αντίθεση με πέρσι που ο 1ος όμιλος ήταν μεταξύ των ομάδων της Θράκης αλλά και τα παλαιότερα χρόνια με Δράμα και Καβάλα φέτος ο 1ος όμιλος θα γίνει με την συμμετοχή 8 Ενώσεων με τις τρεις ΕΠΣ της Θράκης να καλούνται να ταξιδέψουν μέχρι Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, όπως και το αντίστροφο φυσικά.

Στο πρωτάθλημα Νέων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 01.01.2001 έως και 31.12.2002. Ενώ στο πρωτάθλημα Παίδων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 01.01.2003 έως και 31.12.2004. Η διάρκεια των αγώνων των Νέων είναι ενενήντα 90΄ ( δύο ημίχρονα των 45΄) και η αντίστοιχη των αγώνων των Παίδων 80΄ ( δύο ημίχρονα των 40΄). Να αναφέρουμε επίσης πως ο 1ος όμιλος θα πραγματοποιηθεί με 7 μονούς αγώνες, όλοι οι αγώνες θα γίνουν Τετάρτη.

Να σημειώσουμε πως ο πρώτος του ομίλου, ανακηρύσσεται ως πρωταθλητής του 1ου ομίλου και περνά στην 2η φάση οπού θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του 2ου όμιλου(Κιλκίς, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά), για να διεκδικήσει την πρόκριση του στα ημιτελικά  και εν συνεχεία φυσικά μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. 

Οι αγώνες ξεκινούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου με την ΕΠΣ Θράκης υπο τις οδηγίες του Σπύροτ Κουτσογιάννη να υποδέχεται την ΕΠΣ Ξάνθης που και φέτος θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Απόστολου Κουτρουλού. Ενώ η ΕΠΣ Έβρου υπό τις οδηγίες του Σάκη Ζησίδη θα υποδεχτεί την ΕΠΣ Σερρών.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των Μεικτών ομάδων του 1ου ομίλου, οπού θυμίζουμε στο ίδιο μέρος θα αγωνίζονται τόσο οι Νέοι όσο και οι Παίδες των ΕΠΣ:

1η αγωνιστική(19/10)
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

2η αγωνιστική(2/11)
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ-ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ

3η αγωνιστική(16/11)
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ- ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

4η αγωνιστική(30/11)
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

5η αγωνιστική(21/12)
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ- ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

6η αγωνιστική(11/01/2017)
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ- ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

7η αγωνιστική(18/01/2017)
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ-ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

Share it