Search

Μέτρα ασφαλείας απο την αστυνομία για το ματς του Ορφέα με την Δόξα! Όσα πρέπει να ξέρετε

Το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ πέρα απο ιστορικής πλευράς είναι και ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες και απο βαθμολογικής πλευράς, και αυτό εκφράζεται και απο το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει απο φιλάθλους και των δύο πλευρών να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο.

Η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων ώθησε τις δύο πλευρές αλλά και την Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης στην εθιμοτυπική συνάντηση που γίνεται πριν τα ματς, να τα βάλουν κάτω και να πάρουν δραστικές και σημαντικές αποφάσεις για να αποφευχθούν τυχών επεισόδια, καθώς πέρα απο τους φιλοξενούμενους αναμένεται μεγάλη να είναι και η παρουσία φίλων του ποδοσφαίρου απο την πλευρά των Ξανθιωτών.

Πιο συγκεκριμένα η Δόξα Δράμας μέσω των εκπροσώπων τους Νικόλαο Πιτσόγλου και Στέλιο Σαπουρίδη ζήτησε να υπάρχει κερκίδα ανοιχτή για τους φιλάθλους της, που όπως τόνισαν θα είναι περίπου 300-600. Οι γηπεδούχοι που εκπροσωπήθηκαν απο τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και τον Ρούλη Δημητριάδη έκαναν αποδεκτό το αίτημα των Δραμινών τονίζοντας πως θα υπάρχει ανοιχτή η Θύρα 1 του γηπέδου οπού θα μπορούν να καθίσουν οι οργανωμένοι αλλά και στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου που θα είναι ανοιχτές.

Όπως αποφασίστηκε λοιπόν η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης θα εκδώσει 1,500 εισιτήρια για το παιχνίδι  για όλους τους φιλάθλους, ενώ παράλληλα όπως αποφασίστηκε θα ανοιχτούν μόνο οι Θύρες 1 και 4 του γηπέδου. Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:00 και θα υπάρχει μεγάλη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που θα εξασφαλίσουν την ομαλή είσοδο των φιλάθλων αλλά και όλα να κυλήσουν ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Μια επίσης σημαντική παράμετρο που πρέπει να τονιστεί και είναι πολύ σημαντική για όλο τον κόσμο είναι η εξής. Η είσοδος των φίλων του Ορφέα Ξάνθης αλλά και γενικώς όλων των Ξανθιωτών που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς θα γίνεται απο την 4 του γηπέδου, η είσοδος που βρίσκεται πάνω απο το 7ο Δημοτικό Σχολείο.

Ενώ η είσοδος των φιλοξενούμενων φιλάθλων θα γίνεται μόνο απο την Θύρα 1. Να τονίσουμε επίσης πως θα γίνεται αυστηρώς έλεγχος απο την αστυνομία.

Καλό θα είναι λοιπόν για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια άπαντες να είναι προσεκτικοί, και να πράξουν τα δέοντα για να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα τιμά και τους δύο ιστορικούς συλλόγους χωρίς ακρότητες.

Share it